Món Esport
El Madrid perdrà un dels seus jugadors més importants

El pivot defensiu brasiler Carlos Henrique Casemiro deixarà de ser futbolista del Reial Madrid durant les pròximes hores. Així ho ha confirmat el seu entrenador, Carlo Ancelotti, que en roda de premsa ha deixat molt clar que no hi ha cap mena d’opció de mantenir el migcampista brasiler: “No hi ha manera de tornar enrere”. La voluntat del futbolista és “provar nous reptes”, segons paraules del mateix tècnic italià, i el seu destí, sempre que no hi hagi una sorpresa d’última hora, serà el Manchester United i el Madrid ingressarà uns seixanta milions per un jugador de trenta anys. Allí es retrobarà amb els seus excompanys Cristiano Ronaldo i Raphael Varane, però cal tenir en compte que els red devils passen per una crisi esportiva i institucional molt greu, així que el “repte” de Casemiro serà majúscul.

Les declaracions de Carlo Ancelotti sobre la sortida de Casemiro

Aquestes han estat les paraules d’Ancelotti que han deixat clar quin serà el futur de Casemiro: “La seva voluntat és marxar. El tema ja està parlat. Ell vol tenir noves oportunitats. Crec que el club ho entén, perquè Casemiro, per tot el que ha fet, s’ha guanyat el dret que es respecti el seu desig. La seva sortida s’està negociant, però encara no és oficial”. Es tracta d’una sortida molt destacada, ja que significa el final de l’històric mig del camp del Reial Madrid que ha guanyat fins a quatre Champions: Casemiro-Kroos-Modric. El mateix Ancelotti ha reconegut que aquesta ha estat una de les claus “dels èxits d’aquest període”. Això sí, cal tenir en compte que en aquesta darrera temporada hi ha hagut una baixada de rendiment significativa del pivot defensiu brasiler.

El Madrid no li buscarà substitut al mercat de fitxatges

A la vegada, l’entrenador del Reial Madrid també ha confirmat que no se li buscarà un substitut a Casemiro, ja que “dins de la plantilla tenim el seu recanvi”. Aurélien Tchouaméni, fitxat en aquest mercat d’estiu a canvi de cent milions d’euros, és el jugador cridat a ocupar aquesta posició. Ara bé, només té vint-i-dos anys i li falta moltíssima experiència, així que Ancelotti ha afirmat que Toni Kroos i Eduardo Camavinga hauran de jugar com a pivots defensius en alguns partits.



Més notícies
Mbappé i Messi, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Les declaracions que poden fer esclatar una guerra entre Messi i Mbappé
Notícia: Les declaracions que poden fer esclatar una guerra entre Messi i Mbappé
Comparteix
El llegendari exfutbolista anglès Wayne Rooney ha carregat contra l'astre francès
Reinier, durant la seva etapa al Borussia Dortmund | Europa Press
El Girona anuncia dos fitxatges més
Notícia: El Girona anuncia dos fitxatges més
Comparteix
El club català incorpora les cessions de Javi Hernández i Reinier Jesus
Robert Lewandowski, jugador del Barça | Europa Press
Roben a Lewandowski mentre firmava autògrafs a la Ciutat Esportiva
Notícia: Roben a Lewandowski mentre firmava autògrafs a la Ciutat Esportiva
Comparteix
Afortunadament, el polonès ha acabat recuperant el que li havien sostret
Marc Márquez, pilot de MotoGP | Europa Press
Marc Márquez podria tornar a competir aviat
Notícia: Marc Márquez podria tornar a competir aviat
Comparteix
El pilot català es recupera, això sí, amb prudència

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa