Món Esport
Les declaracions que poden fer esclatar una guerra entre Messi i Mbappé

L’ambient al vestidor del París Saint-Germain (PSG) és cada vegada més tens. Tot semblaven flors i violes quan el club francès va renovar Kylian Mbappé el passat mes de maig, però les coses s’han complicat de seguida. Diversos mitjans de comunicació apunten a una guerra oberta entre el mateix astre francès i el seu company brasiler Neymar Jr. S’està complint aquella màxima que diu que quan ajuntes molts galls en un mateix galliner, la història no pot acabar bé. L’altra estrella mundial de l’equip, Leo Messi, manté una gran amistat amb Neymar i és per això que se situa al bàndol del brasiler. No obstant això, fins ara no havia entrat en aquest conflicte. Tanmateix, unes declaracions del llegendari exdavanter del Manchester United Wayne Rooney poden canviar les coses.

Les declaracions incendiàries de Wayne Rooney contra Kylian Mbappé i en defensa de Leo Messi

Rooney ha carregat amb molta contundència contra Mbappé. A l’exjugador anglès no li van agradar gens unes paraules del francès, en les quals va assegurar que ajudaria Messi, cosa que s’ha interpretat com un menyspreu cap a l’argentí. Això és el que ha dit contra Mbappé: “Un jugador de vint-i-tres anys es compromet a empènyer Messi. Mai no he vist un ego més gran en la meva vida. Algú li hauria de recordar a Mbappé que quan Messi tenia vint-i-tres anys, ja havia guanyat quatre pilotes d’or”. Rooney va patir el millor Messi en les finals de la UEFA Champions League de 2009 i 2011, quan justament tenia aquesta edat, aproximadament, així que sap molt bé de què parla.

Alguns mitjans de comunicació asseguren que aquestes declaracions no li han agradat gens a Mbappé i que aquest és el motiu que podria fer que encara es tensés més la corda al vestidor. De moment, l’únic que ha intentat resoldre aquesta situació ha estat el defensa central andalús Sergio Ramos, que està mediant entre els dos bàndols. Tot i això, al nou entrenador, Christophe Galtier, se li està descontrolant el vestidor. De moment, els resultats l’afavoreixen, però ha de resoldre aquesta crisi com sigui per evitar que la guerra acabi afectant el rendiment de l’equip.



Més notícies
Reinier, durant la seva etapa al Borussia Dortmund | Europa Press
El Girona anuncia dos fitxatges més
Notícia: El Girona anuncia dos fitxatges més
Comparteix
El club català incorpora les cessions de Javi Hernández i Reinier Jesus
Robert Lewandowski, jugador del Barça | Europa Press
Roben a Lewandowski mentre firmava autògrafs a la Ciutat Esportiva
Notícia: Roben a Lewandowski mentre firmava autògrafs a la Ciutat Esportiva
Comparteix
Afortunadament, el polonès ha acabat recuperant el que li havien sostret
Marc Márquez, pilot de MotoGP | Europa Press
Marc Márquez podria tornar a competir aviat
Notícia: Marc Márquez podria tornar a competir aviat
Comparteix
El pilot català es recupera, això sí, amb prudència
Martin Braithwaite, jugador del Barça | Europa Press
Carreguen contra el Barça per la seva postura amb Braithwaite
Notícia: Carreguen contra el Barça per la seva postura amb Braithwaite
Comparteix
Ho fa el director de l'Associació de Jugadors de Dinamarca, acusant el club de cometre una cosa "entre la intimidació i l'assetjament"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa