Món Esport
El Girona anuncia dos fitxatges més

El Girona Futbol Club continua reforçant-se al mercat de fitxatges. L’entitat blanc-i-vermella ha anunciat dos fitxatges consecutius. Són les cessions de Reinier Jesus, provinent del Reial Madrid, i Javi Hernández, del Leganés. Amb aquests dos futbolistes, el Girona ja ha fitxat fins a vuit jugadors per assegurar-se la permanència en el seu retorn a la Primera Divisió. A les arribades de Javi Hernández i Reinier s’hi han de sumar els noms de Taty Castellanos, David López, Yan Couto, Yangel Herrera, Miguel Gutiérrez i Rodrigo Riquelme.

Reinier Jesus

El Reial Madrid va fitxar Reinier Jesus, mitjapunta brasiler, a canvi de trenta milions d’euros el gener de 2020. Havia destacat a les categories inferiors del Flamengo i és per això que el club blanc va decidir fer aquesta inversió. Actualment ja es pot parlar d’un fitxatge fallit, ja que ha jugat cedit al Borussia Dortmund i no ha destacat gens, ans al contrari. De tota manera, al Girona, amb més protagonisme, Reinier espera recuperar la seva millor versió i tornar-se a sentir futbolista. És una aposta arriscada, però pot sortir d’allò més bé a l’equip català si l’atacant brasiler es descobreix com a un jugador amb talent.

Javi Hernández

Un cas bastant diferent és el de Javi Hernández. Format a les categories inferiors del Reial Madrid, aquest defensa andalús no va destacar especialment en la seva joventut, però s’ha convertit en un jugador bastant interessant quan ha començat a guanyar maduresa. Ara ja té vint-i-quatre anys i al Leganés, club del qual prové, ha fet unes bones temporades a la Segona Divisió. Ara fa el salt a Primera, amb l’objectiu de créixer i acabar-se convertint en un futbolista útil per a aquesta categoria. En cap dels dos fitxatges el Girona té opció de compra, així que hauran de tornar als seus respectius clubs quan acabi el curs.



Més notícies
Robert Lewandowski, jugador del Barça | Europa Press
Roben a Lewandowski mentre firmava autògrafs a la Ciutat Esportiva
Notícia: Roben a Lewandowski mentre firmava autògrafs a la Ciutat Esportiva
Comparteix
Afortunadament, el polonès ha acabat recuperant el que li havien sostret
Marc Márquez, pilot de MotoGP | Europa Press
Marc Márquez podria tornar a competir aviat
Notícia: Marc Márquez podria tornar a competir aviat
Comparteix
El pilot català es recupera, això sí, amb prudència
Martin Braithwaite, jugador del Barça | Europa Press
Carreguen contra el Barça per la seva postura amb Braithwaite
Notícia: Carreguen contra el Barça per la seva postura amb Braithwaite
Comparteix
Ho fa el director de l'Associació de Jugadors de Dinamarca, acusant el club de cometre una cosa "entre la intimidació i l'assetjament"
Bernardo Silva i Pep Guardiola, en arxiu | Europa Press
Guardiola confirma el futur de Bernardo Silva
Notícia: Guardiola confirma el futur de Bernardo Silva
Comparteix
El tècnic del Manchester City no creu que el seu futbolista marxi al Barça aquest estiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa