Món Esport
L’advertència de Luis Suárez al seu successor al Liverpool

El Liverpool ha fet aquest estiu un gran fitxatge. El club britànic ha incorporat Darwin Núñez, davanter que va esdevenir la revelació de la passada edició de la UEFA Champions League en les files del Benfica. L’uruguaià, de fet, va marcar un doblet al Futbol Club Barcelona de Ronald Koeman, en aquell 3-0 que va deixar els blaugranes amb un peu fora de la màxima competició continental. I tot i haver començat bé la temporada, amb gols i assistències, en la segona jornada de la Premier League va veure la targeta vermella després d’entrar en una provocació. Un fet que ha provocat que el gran triomfador uruguaià als reds, Luis Suárez, adverteixi i aconselli el seu compatriota.

Al programa de televisió Telemundo, l’actual jugador de Nacional ha confirmat que després del succés, va contactar amb Núñez, amb qui comparteix vestuari a la selecció de l’Uruguai: “Vaig estar parlant amb ell. Tot just està començant. Ha de ser conscient que ara el buscaran el doble o el triple, i més com és a Anglaterra. T’ho diu un boludo que es va equivocar i ho va passar malament“. A continuació, ha tret ferro a l’acció: “No és gens greu, tots ens hem equivocat i ens han expulsat. Però a Anglaterra a la mínima ja ho fan tot gran”.

L’expulsió de Darwin Núñez al Liverpool

Què va passar exactament? El Liverpool s’estrenava a Anfield contra el Crystal Palace. Després d’haver empatat a dos en la jornada inaugural, al camp del Fulham, els de Jürgen Klopp necessitaven la victòria. I la buscaven contra un rival rocós. I amb un defensa rocós: Joachim Andersen. El danès va fer un marcatge individual i exhaustiu a Núñez. Tant va ser així, que quan podia el provocava a base d’empentes o de simulacions, i sempre vigilant que l’àrbitre no el veiés. Quan els visitants manaven al marcador per 0-1, i tot just abans d’arribar a l’hora de partit, es va produir el llanci de la discòrdia.

En una pilota dividida, tots dos van tenir l’enèsim contacte. Andersen va recriminar quelcom a l’àrbitre, i tot seguit va empentar lleument Núñez. Aquest, fart, es va girar i va impactar contra el jugador del Crystal Palace amb un cop de cap. No va ser pas fort, però sí suficient perquè Andersen tornés a caure a terra i perquè l’àrbitre l’expulsés. Ara, ha rebut una sanció de tres partits i, alhora, un aprenentatge.

La trajectòria de Suárez al Liverpool

Luis Suárez va jugar tres temporades i mitja a l’equip d’Anfield. Ho va fer entre 2011 i 2014, i hi va fer història. Si bé només hi va poder guanyar un títol en la matèria col·lectiva, la Copa de la Lliga anglesa (coneguda actualment com a Carabao Cup), les seves xifres golejadores abismals van dur el conjunt de Steven Gerrard i companyia a lluitar fins al final per una Premier League que, des de la seva fundació, l’any 1992, mai no havien guanyat. Va fer 82 gols en 138 partits, alguns dels quals el van fer guanyar la Bota d’Or de la temporada 2013/2014, i va sortir del club cap al Barça per la porta gran. Això sí, també va tenir alguns problemes extraesportius, i per tant sap del que parla.



Més notícies
Luis Suárez i Leo Messi, durant la seva etapa al Barça | Europa Press
El tendre missatge de Messi a Suárez en el seu retorn a l’Uruguai
Notícia: El tendre missatge de Messi a Suárez en el seu retorn a l’Uruguai
Comparteix
El Pistolero torna a Nacional, on buscarà posar-se en forma de cara al Mundial de Qatar
Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool | Europa Press
L’entrenador del Liverpool també ataca la política de fitxatges del Barça
Notícia: L’entrenador del Liverpool també ataca la política de fitxatges del Barça
Comparteix
Jürgen Klopp s'afegeix a les crítiques d'altres personalitats futbolístiques vers l'entitat catalana
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
El City de Guardiola perd el primer títol oficial de la temporada (3-1)
Notícia: El City de Guardiola perd el primer títol oficial de la temporada (3-1)
Comparteix
Darwin Núñez fa un debut espectacular i el Liverpool de Klopp supera el City de Guardiola en el seu primer duel de la temporada
Luis Suárez, en arxiu | Europa Press
VÍDEO | Luis Suárez viu un moment del tot surrealista en una entrevista
Notícia: VÍDEO | Luis Suárez viu un moment del tot surrealista en una entrevista
Comparteix
El periodista català Gerard Romero ha interromput la seva conversa per ballar una haka neozelandesa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa