Món Esport
El tendre missatge de Messi a Suárez en el seu retorn a l’Uruguai

Luis Suárez ha tornat a l’equip on tot va començar. L’uruguaià ha posat fi a la seva carrera a Europa, i ha fitxat pel Nacional del seu país. És el club en el qual es va formar, i amb el qual va debutar a l’elit. Ho va fer l’any 2005, abans de cridar l’atenció del Groningen. I ara, després de disset anys, ha rebut el caliu de l’afició tricolor i del seu millor amic al futbol: Leo Messi.

L’argentí li ha fet un vídeo que el mateix club li ha posat en la presentació oficial a l’estadi. En aquest, el futbolista del Paris Saint-Germain comença parlant de manera molt efusiva: “Hola gordo! Bé, ja estàs allà així que et volia enviar una gran abraçada i desitjar-te tot el millor en aquesta nova etapa teva. Sé l’important que és per a tu estar allà, a Nacional. Tornar a casa teva, tornar a viure al teu país després de tant de temps, preparar-te per al Mundial, pel qual falta poquet… Així que et desitjo tot el millor. Ara hauré de seguir Nacional. I nosaltres, els seguidors de Newell’s, no tenim un bon record de Nacional, però saps que t’estimo molt”.

La relació entre Newell’s i Nacional

L’exjugador del Futbol Club Barcelona es va formar a Newell’s Old Boys, que va perdre la final de la Copa Libertadores de l’any 1988 precisament contra Nacional. Per aquest motiu, Messi ha fet aquesta broma a un Suárez amb el qual ha compartit vestuari durant sis anys. La relació va començar l’estiu de 2014, quan l’uruguaià va fitxar pel Barça de Luis Enrique. Des de llavors, tots dos es van fer molt amics fora del camp i socis dins d’aquest. Tant amb Neymar com sense ell, es van repartir moltes passades de gol i, en definitiva, han deixat moltes imatges que estan guardades en la història barcelonista.

Suárez, a preparar-se pel Mundial

Ara, com bé ha deixat clar Messi, Suárez, més enllà de gaudir del seu retorn, també buscarà arribar a to al Mundial de Qatar. Un cop va quedar clar que no tenia lloc a l’Atlètic de Madrid, va marxar de l’entitat matalassera i va començar a buscar un destí que pogués satisfer aquest desig. Es va rumorejar que fitxaria pel River Plate argentí, si bé el fet que els millonarios caiguessin eliminats de la Copa Libertadores d’enguany va provocar una passa enrere.

Per tant, el Pistolero s’incorpora a un dels dos grans equips del futbol del país dos cops campió del món (l’altre és Peñarol). Un equip amb moltes possibilitats per guanyar la lliga nacional i, alhora, de fer coses importants a Sud-amèrica. Si bé no disputarà la Libertadores, Suárez sí que jugarà la Copa Sudamericana.

Aquest és el segon torneig del continent. És a dir, l’equivalent a la UEFA Europa League. L’equip de Pablo Repetto va superar amb èxit la fase de grups de la competició i, després d’eliminar l’Unión argentí, es veurà les cares amb l’Atlético Goianense brasiler als quarts de final. El conjunt de Suárez és, juntament als equips brasilers Internacional i Sao Paulo, el favorit per aixecar el títol.



Més notícies
Joan Laporta i Leo Messi, en arxiu | FC Barcelona
Laporta torna a pronunciar-se sobre el possible retorn de Messi
Notícia: Laporta torna a pronunciar-se sobre el possible retorn de Messi
Comparteix
El president assegura que el Barça té un "deute moral" amb l'argentí, però matitza les seves anteriors paraules
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | FC Barcelona
Xavi es confessa respecte al retorn de Leo Messi i engresca el barcelonisme
Notícia: Xavi es confessa respecte al retorn de Leo Messi i engresca el barcelonisme
Comparteix
Xavi reafirma les paraules de Laporta i també vol que Messi torni a Barcelona
Joan Laporta i Leo Messi, en arxiu | FC Barcelona
Laporta deixa anar la bomba: “M’agradaria que Messi es retirés al Barça”
Notícia: Laporta deixa anar la bomba: “M’agradaria que Messi es retirés al Barça”
Comparteix
El president blaugrana ha parlat amb els mitjans de comunicació durant la gira dels Estats Units
Luis Suárez 'dedica' un gol a Ronald Koeman | Europa Press
Així va ser la surrealista trucada de Koeman a Suárez per fer-lo fora
Notícia: Així va ser la surrealista trucada de Koeman a Suárez per fer-lo fora
Comparteix
El davanter uruguaià assegura que la conversa va durar menys d'un minut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa