Món Esport
Així va ser la surrealista trucada de Koeman a Suárez per fer-lo fora
  • CA

El davanter uruguaià Luis Suárez va abandonar el Futbol Club Barcelona l’estiu del 2020 i va fitxar per l’Atlètic de Madrid. Malgrat que el futbolista tenia ganes de quedar-se, la junta directiva encapçalada per Josep Maria Bartomeu considerava que era un problema per al vestidor i que havia de marxar. D’aquesta manera, es va precipitar la seva sortida per un preu ridícul i va anar a parar al conjunt matalasser, on va liderar l’equip al triomf a la Lliga durant la temporada passada. Ara bé, qui li va comunicar el seu comiat del Barça no va ser cap directiu, sinó el tècnic neerlandès Ronald Koeman, que tot just acabava d’arribar.

Des d’aleshores, Suárez no ha tingut cap problema en criticar obertament Koeman i Bartomeu. Els considera culpables directes de la seva marxa del Barça i sempre ha parlat molt malament de les formes que van emprar. Ara, en una entrevista al canal de Twitch Jijantes FC ha donat encara més detalls. Ha explicat que l’entrenador neerlandès el va fer fora amb una trucada de telèfon i el contingut d’aquesta és gairebé surrealista: “La trucada per dir-me que no comptava amb mi va durar quaranta segons. Així no s’acomiada una llegenda. Primer em va dir que no entrava en els seus plans, però després em va dir que si no havia marxat abans de l’inici de Lliga, jugaria el primer partit. Li va faltar professionalitat per dir-me les coses clares i per dir-me si era ell qui no em volia o el club”.

D’aquesta manera, Suárez revela com de desagradable va ser el seu adéu i confirma que, quan en el darrer partit de Lliga va marcar un gol contra el Barça, la seva forma de celebrar-ho, simulant una trucada telefònica, era una dedicatòria a Ronald Koeman. Preguntat al respecte, ha contestat amb ironia: “Potser m’ha de tornar a trucar el mes de gener, quan necessiti un davanter centre amb experiència”. El futbolista uruguaià s’ha mostrat satisfet d’estar a l’Atlètic, però també agraït dels seus anys al Barça, malgrat que els seus últims dies van ser molt durs. Ha demanat paciència als culers i ha assegurat que el club acabarà ressorgint.



Més notícies
Leo Messi, en la seva arribada al PSG | Europa Press
Messi es mostra orgullós del seu fitxatge pel PSG
Notícia: Messi es mostra orgullós del seu fitxatge pel PSG
Comparteix
"No em vaig equivocar", confessa l'astre argentí
Xavi Hernàndez i Joan Laporta, en arxiu | EFE
Xavi se situa com el principal candidat per substituir Koeman
Notícia: Xavi se situa com el principal candidat per substituir Koeman
Comparteix
El tècnic egarenc ha recuperat la bona relació amb el president Joan Laporta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa