Messi es mostra orgullós del seu fitxatge pel PSG

"No em vaig equivocar", confessa l'astre argentí

El davanter argentí Leo Messi va abandonar aquest estiu el Futbol Club Barcelona entre llàgrimes i va fitxar pel París Saint-Germain (PSG). Malgrat que la seva sortida de l’equip de la seva vida va ser traumàtica, ja que ell va assegurar que volia continuar, de la mateixa manera que el club el volia retenir, de seguida que va arribar a França ja va lluir un somriure d’orella a orella que va molestar molts culers. Ara, en una entrevista amb la revista gala France Football, ha confirmat que les seves sensacions al PSG són immillorables.

Malgrat que només es tracta d’un avançament, el titular de l’entrevista és tota una declaració d’amor al conjunt francès: “No m’he equivocat”. Amb aquesta frase, Messi deixa clar que ha deixat enrere el seu passat com a blaugrana i que ara la seva carrera es troba només a França, on preté triomfar de la mateixa manera que va fer durant tants i tants anys a Barcelona. A més a més, en la imatge utilitzada per France Football per a la portada de la seva revista es pot veure un Messi lluint l’escut del PSG amb orgull i amb una mirada de concentració i desafiament.

Cal tenir en compte que France Football és la revista que entrega la prestigiosa Pilota d’Or i, de fet, en aquest mateix número es revelen les candidats a guanyar aquest famós guardó. El fet que Messi sigui el principal favorit i que en l’edició dedicada a la Pilota d’Or aparegui en portada, dona a entendre que el més probable és que l’argentí prengui encara més distància amb Cristiano Ronaldo pel que fa al lideratge en la classificació de futbolistes amb més guardons. Ara per ara, el de Rosario en té sis i el portuguès en té cinc. Si Messi guanya la setena, serà gairebé impossible que ningú el pugui atrapar.

Més informació

Comentaris

  odisea Octubre 7, 2021 1:32 pm
  Si no fuera por el Barca no serias nada,y ahora tienes buena jubilacion,tendrias que hacerle un monumento al Camp Nou.
  marc Octubre 7, 2021 1:48 pm
  que et follin atu i al teu pare
  Alex Octubre 7, 2021 9:54 pm
  No m ho puc creure.... Espero doncs, que es vengui la casa de Castelldefels,i quan es retiri s en vagi a l Argentina...ha deixat de ser el fill pròdig, i per mi, ja no serà benvolgut
  clara Octubre 8, 2021 12:17 pm
  si
  clara Octubre 8, 2021 12:23 pm
  Si no fos per el Barça encara serias un "Canijo " , no tot seran flos i violas , els anys passan i tu ja tens uns cuans ..........

Nou comentari