Món Esport
VÍDEO | Luis Suárez viu un moment del tot surrealista en una entrevista

El davanter uruguaià Luis Suárez ha viscut un dels moments més surrealistes de la seva carrera durant una entrevista amb el periodista català Gerard Romero en el seu canal de Twitch Jijantes FC. A mitja conversa, Romero ha tallat el diàleg en sec i ha començat a fer un ball que imitava una haka, és a dir, una dansa tradicional neozelandesa amb la qual els jugadors de la seva selecció de rugbi, els All Blacks, intimiden els seus rivals. El show del periodista ha durat gairebé un minut i les cares de Suárez han estat un poema. El jugador no sabia on posar-se mentre veia la haka de Romero i l’entrevistador, conscient de la incomoditat de l’uruguaià, li anava dient “aguanta, aguanta”.

El mateix periodista català ha explicat el perquè d’aquest esperpent. L’entrevista no s’ha desenvolupat en un mitjà de comunicació convencional, sinó en el seu canal de Twitch. En aquesta plataforma digital, els creadors de contingut reben diners dels seus seguidors, cosa que acostuma a ser una de les principals fonts d’ingressos, de la mateixa manera que la publicitat que introdueixen als seus vídeos en directe. El que ha passat en aquest moment tan surrealista de l’entrevista amb Luis Suárez, és que Romero ha rebut una subscripció. Això vol dir que un usuari ha pagat una quota mensual per donar suport al seu canal. Altres streamers de Twitch ho agraeixen amb un simple “gràcies”, però n’hi ha alguns que tenen la seva manera particular de fer-ho. En el cas de Romero, és ballar una haka i tenir l’astre uruguaià en directe no li ho ha impedit. Finalment, Suárez ha rigut moltíssim quan el periodista li ha dit que això és el que feia per viure.

El futur de Suárez continua sense resoldre’s

Pel que fa al futbolista, cal recordar que tot just ha acabat contracte amb l’Atlètic de Madrid i no l’ha renovat. És per això que ara està buscant un nou equip on continuar la seva carrera. Amb el Mundial de Qatar a la vista, Suárez podria apostar per algun club europeu on mantenir el nivell d’elit requerit, però també han sonat noms de conjunts americans com el River Plate argentí o l’Inter de Miami. El cert és que el seu futur està lluny de resoldre’s, ja que ara mateix no hi ha moltes pistes al respecte.



Més notícies
L'anunci oficial del fitxatge d'Andreas Christensen | FC Barcelona
Andreas Christensen, nou jugador del Barça
Notícia: Andreas Christensen, nou jugador del Barça
Comparteix
El club ha fet oficial el fitxatge del defensa central danès
L'anunci oficial del fitxatge de Franck Kessié | FC Barcelona
El Barça anuncia el fitxatge de Franck Kessié
Notícia: El Barça anuncia el fitxatge de Franck Kessié
Comparteix
El migcampista ivorià arriba gratuïtament del Milan i es converteix en blaugrana fins a 2026
Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United | Europa Press
Cristiano Ronaldo revoluciona el mercat de fitxatges
Notícia: Cristiano Ronaldo revoluciona el mercat de fitxatges
Comparteix
El davanter portuguès no s'ha presentat al primer dia de la pretemporada del Manchester United
Xavi Hernández, durant un entrenament | Europa Press
El Barça comença la pretemporada amb la presència d’un jugador inesperat
Notícia: El Barça comença la pretemporada amb la presència d’un jugador inesperat
Comparteix
Riqui Puig ha estat la sorpresa del primer dia de preparació per al curs 2022-2023

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Com hi ha món a juliol 04, 2022 | 19:07
    Com hi ha món juliol 04, 2022 | 19:07
    Per a surrealista les trampes que va fer aquest gamarús en unes proves l'any 2020 per al certificat de coneixements d'italià a la Università per Stranieri di Perugia... i la posterior investigació judicial...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa