Món Esport
L’entrenador del Liverpool també ataca la política de fitxatges del Barça

Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool, ha atacat el Futbol Club Barcelona i la seva política de fitxatges. En una entrevista a la revista Kicker, l’alemany s’ha referit a la situació barcelonista d’aquest estiu, que ha fet que el Barça hagi venut bona part del seu patrimoni a canvi d’importants ingressos per així poder invertir en grans incorporacions.

“No ho comprenc per diferents motius”, ha criticat el campió d’Europa, tot deixant clar que “si em dius que no tinc diners, ja no gasto res. Amb la meva targeta de crèdit em va passar dues vegades, afortunadament això va ser fa uns anys. Estic veient això com un fan del futbol, no ho entenc”. A continuació, ha citat un exemple: “L’únic club que conec que una vegada va vendre l’estadi i altres drets per avançat va ser el Borussia Dortmund. Aki Watzke [CEO de l’equip alemany] va haver d’arribar a l’últim segon i salvar-lo tot. I no sé si hi ha un Aki Watzke a Barcelona”

Klopp, doncs, ha lamentat la forma en la qual el Barça ha ressorgit de les cendres. El club blaugrana estava a la vora de l’abisme després de la pandèmia de la Covid-19 i, especialment, la gestió de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu. Ara, la de Joan Laporta ha aconseguit pujar i estabilitzar el vol amb l’activació de quatre palanques econòmiques. I això no ha estat ben rebut per Klopp ni tampoc per altres personalitats futbolístiques.

Altres crítics amb la política de fitxatges del Barça

Per exemple, l’exfutbolista de, entre altres equips, el Reial Madrid Rafael van der Vaart ha declarat recentment que és una “vergonya” que el club blaugrana hagi pogut fer tots els fitxatges d’aquest mercat “sense tenir diners”. En la mateixa línia va anar Julian Nagelsmann, entrenador del Bayern de Munic, després que s’hagués completat el traspàs de Robert Lewandowski al Barça.

El també alemany va lamentar que “el Barcelona és l’únic club del món que no té diners, però al final compra qualsevol jugador que vol. No sé com ho fan. És una mica estrany, una mica boig”. No s’adonen, però, que els ingressos que ha rebut el Barça han arribat a costa de vendre part del patrimoni del club, i que no han caigut pas del cel.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Narcís a agost 16, 2022 | 19:45
    Narcís agost 16, 2022 | 19:45
    Si compra amb cèntims líquids o estalvis, sí ; i si ho fa amb béns/ patrimoni així també estalvi/ inversió, no ? PD : se'n vagi a passeig !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa