Món Esport
Quantes Champions League té Leo Messi i quan les ha guanyat

Leo Messi, llegenda del Futbol Club Barcelona, s’ha convertit en un dels millors futbolistes de la història gràcies al seu ampli palmarès i al seu talent ofensiu que demostra cada vegada que juga a futbol. Precisament, un dels títols de més valor de l’astre argentí és la Champions, màxima competició de clubs europea. En aquest sentit, Leo Messi ha guanyat un total de quatre UEFA Champions League amb el Futbol Club Barcelona (2006, 2009, 2011 i 2015). 

Leo Messi, celebrant un gol de la final de Champions del 2011 | FC Barcelona
Leo Messi, celebrant un gol de la final de Champions del 2011 | FC Barcelona

La primera Champions League de Leo Messi

La primera UEFA Champions League de Leo Messi va arribar l’any 2006 a la ciutat de París. Els blaugranes van tocar el cel després de superar per 2-1 a l’Arsenal. Ara bé, l’atacant argentí no va poder jugar ni un minut durant la final per una lesió muscular al tram més decisiu de la temporada. Aleshores, Frank Rijkaard era l’entrenador del Futbol Club Barcelona. Tot i això, com que Leo Messi va participar en altres partits de la competició, la UEFA el reconeix com a campió del títol.

Les Champions de Leo Messi amb Pep Guardiola

La millor versió de la història del Futbol Club Barcelona va arribar amb Pep Guardiola a les banquetes del club blaugrana. El tècnic català va dirigir un dels millors equips de la història del futbol proclamant-se campió de la UEFA Champions League en els anys 2009 i 2011. En el projecte de Guardiola, Leo Messi va dinamitar la seva carrera exposant el seu talent a tot el món. En ambdues ocasions, el Barça va superar el Manchester United, equip on jugaven estrelles com Cristiano Ronaldo i Wayne Rooney. En el 2009, els blaugranes es van proclamar campions de la Champions després de guanyar el conjunt anglès per 2-0. Leo Messi va convertir el segon gol del partit amb una rematada de cap que va superar el porter dels ‘Red Devils’.

La tercera Champions de Leo Messi va arribar dos anys més tard a l’estadi britànic de Wembley, situat a Anglaterra. En aquesta ocasió, els de Pep Guardiola van superar de nou el Manchester United amb un resultat de 3-1. Leo Messi va ser, de nou, l’autor del segon gol dels blaugranes, mentre que Pedro, David Villa i Wayne Rooney van marcar la resta de gols de la final de la màxima competició europea.

La quarta Champions de Leo Messi

La darrera vegada que Leo Messi s’ha proclamat campió de la UEFA Champions League va ser durant la temporada 2014/15. El club blaugrana, dirigit per Luis Enrique, va tornar a proclamar-se campió de la màxima competició europea després de superar la Juventus de Torí per 3-1. En aquesta ocasió, Leo Messi no va marcar cap dels gols del conjunt blaugrana. Els autors dels gols de la final van ser Ivan Rakitic, Luis Suárez i Neymar Jr. pel FC Barcelona mentre que Álvaro Morata va marcar l’únic gol del conjunt italià.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, exjugador del Reial Madrid | Reial Madrid
Quantes Champions League té Cristiano Ronaldo i quan les ha guanyat
Notícia: Quantes Champions League té Cristiano Ronaldo i quan les ha guanyat
Comparteix
El portuguès és un dels jugadors amb més títols de la màxima competició europea
Jugadors del FC Barcelona alçant la Champions del 2011 | FC Barcelona
Quantes Champions League té el Barça i on les ha guanyat
Notícia: Quantes Champions League té el Barça i on les ha guanyat
Comparteix
El club blaugrana ha guanyat cinc UEFA Champions League en tota la seva història
Jugadores del FC Barcelona femení celebrant la Champions del 2021 | FC Barcelona
Quantes Champions té el Barça femení i quantes finals ha jugat
Notícia: Quantes Champions té el Barça femení i quantes finals ha jugat
Comparteix
Les blaugranes s'han convertit en un dels millors equips del futbol femení
Leo Messi, amb la Pilota d'Or de 2021 | Europa Press
Quantes Pilotes d’Or ha guanyat Leo Messi
Notícia: Quantes Pilotes d’Or ha guanyat Leo Messi
Comparteix
El jugador argentí és qui més vegades ha guanyat el premi al millor futbolista del món amb un total de set

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa