Quantes Champions League té Cristiano Ronaldo i quan les ha guanyat

Cristiano Ronaldo, llegenda portuguesa del futbol, ha sigut un dels millors futbolistes de la darrera dècada. L’atacant ha guanyat diversos títols amb tots els clubs europeus on ha estat, fet que ha ajudat a dinamitar la seva carrera fins a convertir-se en un dels millors futbolistes de la història. Precisament, una de les competicions més reconegudes que ha guanyat el jugador portuguès en diverses ocasions és la UEFA Champions League. En aquest sentit, Cristiano Ronaldo ha alçat un total de cinc vegades la màxima competició europea, fos amb el Manchester United o el Reial Madrid.

La UEFA Champions League de Cristiano Ronaldo amb el Manchester United

Després del seu pas per l’Sporting de Portugal, Cristiano Ronaldo va ser fitxat pel Manchester United l’any 2003. Amb el club anglès va guanyar per primera vegada la UEFA Champions League l’any 2008, superant a la final el Chelsea Football Club a la tanda de penals després d’empatar el duel a un gol. El davanter portuguès va ser l’autor del primer gol del partit al minut vint-i-sis de la primera part, però el Chelsea va igualar la final amb un gol de Frank Lampard instants previs al final de la primera part. Ja en la tanda de penals, Cristiano Ronaldo va fallar el seu llançament, però va acabar proclamant-se campió de la Champions per primera vegada en la seva història.

Les Champions de Cristiano Ronaldo amb el Reial Madrid

Cristiano Ronaldo va fitxar pel Reial Madrid l’estiu del 2009. No obstant això, la primera UEFA Champions League amb el club blanc no va arribar fins a la temporada 2013/14 on els blancs es van imposar l’Atlètic de Madrid per 4-1 a la pròrroga. Sergio Ramos va ser l’heroi del partit empatant la final en una de les darreres jugades del partit. Dos anys més tard, es va repetir la mateixa final i, un cop més, els blancs es van imposar als matalassers a la tanda de penals.

Cristiano Ronaldo, exjugador del Reial Madrid | Reial Madrid

Seguidament, l’any 2017 i 2018, el Reial Madrid va revalidar el títol de la màxima competició europea. A la final del 2017 els blancs es van imposar a la Juventus de Torí amb un resultat favorable de quatre gols a un. Cristiano Ronaldo va ser l’autor de dos gols del partit i, la resta els van marcar Casemiro i Marco Asensio pel Reial Madrid i Mario Mandzukic per la Juventus. Finalment, la darrera Champions de Cristiano Ronaldo va arribar l’any 2018 contra el Liverpool FC. L’astre portuguès no va jugar la final per lesió després de rebre un cop amb el porter Kiko Casilla durant un dels entrenaments previs.