Món Esport
Quants fills té Cristiano Ronaldo i qui són

El futbolista portuguès Cristiano Ronaldo ha estat recentment la trista notícia de l’actualitat del món del futbol, ja que ha anunciat la mort del seu fill que tot just havia acabat de néixer. El nadó, que encara no tenia nom, era el bessó d’una nena que, afortunadament, sí que ha nascut sana i estàlvia. Així doncs, Cristiano Ronaldo i la seva actual parella, Georgina Rodríguez, han ampliat la seva família amb una nova criatura, la qual, com ells mateixos han explicat, els “omple d’esperança” en un moment tan complicat com el que estan vivint. Però, més enllà d’aquesta nena, de la qual encara no n’ha transcendit el nom, quins són els altres fills de Cristiano Ronaldo?

Cristiano Ronaldo Jr., l’hereu

El fill més gran de Cristiano Ronaldo, el primer a néixer, porta el seu mateix nom i es coneix com a Cristiano Ronaldo Jr. Té onze anys i no se sap qui és la seva mare, ja que és un aspecte que el futbolista portuguès sempre ha volgut mantenir en secret. De la mateixa manera que el seu pare, també juga al Manchester United i s’ha fet famós per celebrar els gols amb el ritual característic de CR7.

Cristiano Ronaldo, amb el seu fill | @cristiano
Cristiano Ronaldo, amb el seu fill | @cristiano

Eva i Mateo, els primers bessons de CR7

L’any 2017 Cristiano Ronaldo va tenir bessons. Són Eva Maria Dos Santos Ronaldo i Mateo Ronaldo i tampoc se sap qui és la seva mare, ja que són fruit de la gestació subrogada, és a dir, un ventre de lloguer. La identitat, doncs, de la dona que va parir aquestes dues criatures és desconeguda.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez, amb quatre dels seus fills | @cristiano
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez, amb quatre dels seus fills | @cristiano

Alana, la primera filla amb Georgina

El mateix 2017, Cristiano Ronaldo va tenir la seva primera filla amb la seva actual parella, Georgina Rodríguez. La nena, que actualment té quatre anys, és Alana Martina dos Santos Aveiro. No va ser fins a finals de 2021 que la Cristiano i Georgina van anunciar que tornaven a esperar un fill i que en aquesta ocasió tornaven a ser bessons. Ara bé, com s’ha conegut recentment i ja s’ha comentat amb anterioritat, només ha pogut sobreviure una de les dues criatures i ara la parella ha de superar aquest moment tan complicat.



Més notícies
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez, amb quatre dels seus fills | @cristiano
Mor un dels fills nounats de Cristiano Ronaldo
Notícia: Mor un dels fills nounats de Cristiano Ronaldo
Comparteix
El futbolista portuguès i Georgina Rodríguez han comunicat la mort d'un dels seus bessons nounats
Cristiano Ronaldo, amb el seu fill | @cristiano
VÍDEO | Un gol del fill de Cristiano Ronaldo a l’Empordà fa la volta al món
Notícia: VÍDEO | Un gol del fill de Cristiano Ronaldo a l’Empordà fa la volta al món
Comparteix
Cristiano Ronaldo Jr. ha celebrat un gol al MIC de la mateixa manera que ho fa el seu pare

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa