Món Esport
Repassa els resultats dels equips catalans a la Copa del Rei

Més enllà de les victòries de Girona i Espanyol, cinc equips catalans més han participat a la primera ronda de la Copa del Rei. Desgraciadament, només el Gimnàstic de Tarragona ha pogut classificar-se. Els tarragonins s’han imposat al Racing Rioja a domicili (0-2). Per altra banda, l’Olot ha perdut contra el Llevant (0-4), el Manresa no ha pogut superar el Pontevedra (1-3) i el Lleida ha caigut contra l’Alabès (0-1). El Mollerussa es mereix una menció especial, ja que ha aconseguit plantar cara al vuitè classificat de la Primera Divisió espanyola, el Rayo Vallecano. A la segona meitat, la superior categoria dels madrilenys ha acabat passant factura (1-3).

El nou entrenador de l’Olot no fa miracles (0-4)

L’arribada de Jonathan Risueño a la banqueta de l’Estadi Municipal d’Olot no ha estat suficient per vèncer un Llevant que milita a la Segona Divisió. Els valencians han estat superiors del principi al final i no han donat opció a uns locals que, això sí, ho han donat tot sobre la gespa. Els gols dels ‘granota’ han estat obra de Roberto Soldado, per partida doble, Marc Pubill i Aimar, en pròpia porteria. L’Olot s’ha de centrar ara a redreçar el rumb a la lliga, ja que actualment són penúltims del grup 3 de Segona RFEF.

El Nàstic guanya a La Rioja (0-2)

El Gimnàstic de Tarragona ha fet valdre la seva condició d’equip de superior categoria per guanyar a Las Gaunas. Els granes han resolt el duel a la primera meitat, amb gols del davanter romanès Andrei Lupu -qui s’ha lesionat- i l’ex del Girona, Èric Montes. Els locals, que militen al grup 2 de la Segona RFEF, no han pogut capgirar el resultat perquè s’han topat amb un Nàstic molt seriós, i això que Raül Agné ha alineat un onze ple de poc habituals. Els tarragonins travessen un gran moment de forma i estan a tan sols un punt del Play-off, al grup 2 de la Primera RFEF.

El Manresa marca el gol més ràpid de la història de les competicions nacionals espanyoles (1-3)

Sense cap mena de dubte, aquesta dada ha estat la més curiosa de tot el matx. Víctor Vázquez, defensa del Pontevedra, s’ha marcat un gol en pròpia porteria als 6.7 segons de partit, convertint-se en el més matiner de tota la història de les competicions d’àmbit nacional del país. Per desgràcia, el gol no ha significat la victòria dels manresans, que han vist com els gallecs remuntaven el partit abans del descans, amb gols de Brais Abelenda i Yelko Pino. A la represa, els visitants han fet el tercer, obra d’Abelenda, altra vegada. Ferran Costa, entrenador del Manresa, té a l’equip a la quarta posició del grup 3 de Segona RFEF, fet que té molt mèrit al ser un conjunt acabat d’ascendir.

Els capitans del CE Manresa i el Pontevedra | @cemanresa1906
Els capitans del CE Manresa i el Pontevedra | @cemanresa1906

El Mollerussa planta cara al Rayo Vallecano (1-3)

Un golàs del brasiler Bebé, servint una falta des de molt lluny, semblava que esfumava aviat el somni dels lleidatans d’eliminar a un equip de Primera Divisió. Doncs tot el contrari: els catalans s’han animat i han tirat endavant. A la mitja hora de joc, Nicolás Magno ha empatat per als locals, fent esclatar d’alegria el Camp Municipal. Els del Pla d’Urgell han aguantat com guerrers, i no ha estat fins al minut 51 que el Rayo ha fet el segon, obra de Méndez. Amb el Mollerussa molt tocat físicament, Sergio Camello ha aprofitat per sentenciar el matx amb el tercer gol dels madrilenys.

El Lleida no pot amb un Alabès ple de suplents (0-1)

El Lleida no està quallant una bona temporada. Els homes de Pere Martí són tretzens al grup 3 de Segona RFEF, la posició que t’envia al Play-Out de descens. Després d’un inici força engrescador, els lleidatans encadenen cinc partits sense guanyar i s’estan complicant la supervivència a la lliga. A la primera ronda de la Copa del Rei, no han aconseguit superar l’Alabès que, tot i ser un equip que l’any passat jugava a Primera Divisió, s’ha presentat al Camp d’Esports amb un onze ple de poc habituals. Un gol del japonès Taichi Hara, just començar la segona meitat, ha estat suficient per als bascos.



Més notícies
Aficionats del Nàstic de Tarragona | Nàstic
El Nàstic pica de cap i queda estabornit en acabar sense l’ascens a Segona
Notícia: El Nàstic pica de cap i queda estabornit en acabar sense l’ascens a Segona
Comparteix
El Vila-real supera per zero gols a dos al Nàstic
El cos tècnic del Lleida, amb Gabri al capdavant | Lleida Esportiu
Així han salvat el Lleida Esportiu de la desaparició
Notícia: Així han salvat el Lleida Esportiu de la desaparició
Comparteix
L'exfutbolista del club Luis Pereira el gestionarà a partir d'ara i promet tapar tots els forats
Rodrigo Riquelme, celebrant un gol | @gironafc
El Girona necessita la pròrroga per passar de ronda a la Copa del Rei (1-2)
Notícia: El Girona necessita la pròrroga per passar de ronda a la Copa del Rei (1-2)
Comparteix
Els blanc-i-vermells han patit de valent per superar un combatiu Quintanar del Rey
L'onze titular de l'Espanyol avui a La Rosaleda | @rcdespanyol
L’Espanyol no convenç ni contra un equip de sisena divisió (0-3)
Notícia: L’Espanyol no convenç ni contra un equip de sisena divisió (0-3)
Comparteix
Els blanc-i-blaus no han pogut segellar la victòria fins entrada la segona meitat davant un equip de la regional andalusa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa