Món Esport
Així han salvat el Lleida Esportiu de la desaparició

El cotxe del Lleida Esportiu s’ha salvat després d’haver flirtejat amb el precipici de la desaparició. Amb els desastres econòmics dels impagaments o del desnonament de l’estadi, tot feia pensar en els pitjors presagis. En antics fantasmes. Però un superheroi ha arribat a temps per evitar-ho i per reflotar el club. Aquest superheroi és precisament un exfutbolista del club, Luis Pereira. L’actual junta directiva ha arribat a un acord amb Pereira i el seu grup empresarial, i aquest gestionarà el club entrenat per l’exfutbolista del Futbol Club Barcelona Gabri García.

La primera acció que ha efectuat Pereira ha sigut posar-se al dia amb els sous dels jugadors i tècnics del club, que aquesta temporada pràcticament no havien cobrat res. De fet, ahir van cobrar un mes sencer, i avui ho cobrarien quasi tot. En aquest sentit, el capità de l’equip, Toni Vicente, reconeix que ell i els seus companys estan “molt contents, perquè la situació ja era límit. Hi havia molts jugadors que ja no podien aguantar més tant a nivell econòmic com a nivell mental”.

Pereira, de fet, es farà càrrec de tots els deutes que fins ara els germans Esteve, màxims mandataris del club des de la fundació d’aquest, hi havien deixat. Les xifres ronden els cinc milions d’euros. I, a més, després de la fuga de molts futbolistes per la qüestió dels impagaments dels germans Esteve, Pereira ha promès fer fitxatges. En declaracions a TV3, Pereira reconeix que “la nostra idea és que el club representi la ciutat. Que la gent estigui orgullosa del club. I el normal és que el club disputi la Segona Divisió”.

Ara, però, s’obre la incògnita del Camp d’Esports. I és que arran els deutes contrets amb l’ajuntament lleidatà i de la inacció vers els mateixos, els membres de la cambra van decidir per unanimitat desnonar el club de l’estadi municipal al qual juga els seus partits, ara fa dues setmanes. Tot i això, ara, amb la incursió de Pereira, s’obre la possibilitat que La Paeria reculi. La decisió passarà per plenari demà.



Més notícies
Partit entre el Club Lleida Esportiu i l'RCD Espanyol B d'aquesta temporada disputat al Camp d'Esports | Lleida Esportiu
La crisi del Lleida Esportiu esclata amb el desnonament de l’estadi
Notícia: La crisi del Lleida Esportiu esclata amb el desnonament de l’estadi
Comparteix
L'Ajuntament de Lleida fa fora el club per l'acumulació de deutes i la inacció de la directiva
Imatge d'un partit entre el Lleida Esportiu i l'Espanyol B | Lleida Esportiu
Un equip català es rebel·la contra la seva directiva
Notícia: Un equip català es rebel·la contra la seva directiva
Comparteix
Els jugadors del Lleida Esportiu han estat un minut sense jugar per protestar contra els impagaments per part del club

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa