Món Esport
La crisi del Lleida Esportiu esclata amb el desnonament de l’estadi

El Club Lleida Esportiu ha patit un nou episodi en la seva crisi i es quedarà sense el Camp d’Esports, l’estadi on juga com a local, a partir de finals del mes de febrer d’aquest 2022. Els deutes contrets amb l’Ajuntament de Lleida i de la inacció vers els mateixos han acabat amb la paciència dels membres de la cambra lleidatana, que desnonarà el Lleida Esportiu per unanimitat. El club, entrenat per l’exfutbolista del Futbol Club Barcelona Gabri i actualment a la Segona Divisió RFEF, haurà d’abandonar un establiment públic en el qual ha jugat des de la seva fundació. Tindrà trenta dies per marxar un cop la decisió hagi passat pel plenari el pròxim 28 de gener.

De fet, l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha fet una crida per “fer foc nou” i crear un nou equip de futbol a Lleida “que ens representi de forma digna”, tot recalcant que la irresponsabilitat del club “danya la ciutat”. “Hem perdut imatge com a ciutat esportiva. El club ha estat gestionat d’una manera nefasta”, ha exclamat Pueyo després de lamentar que els germans Esteve, dirigents del club, “han incomplert de manera flagrant el conveni que vam signar l’any 2017” i de recordar que la decisió s’ha près a l’administració pública de forma unànime.

Cal recordar que abans-d’ahir cap representant del club va acudir a una reunió convocada pel regidor d’Esports de la ciutat, Ignasi Amor, en la qual pretenia abordar la situació. Segons informacions de Catalunya Ràdio, Amor “els va esperar durant trenta minuts i ningú del club no ha excusat l’absència”. Aquest és un capítol més dins de la forta crisi que està travessant el Lleida Esportiu. De fet, el passat mes de desembre els seus futbolistes van fer una vaga a causa d’incompliments del club i anteriorment ho van fer membres del seu futbol base.

En cas d’acabar-se diluint del tot la institució en la crisi econòmica que arrossega, podria repetir-se la història que va viure la ciutat catalana la dècada passada. I és que el Club Lleida Esportiu, fundat l’any 2011, és el fill de la històrica Unió Esportiva Lleida. Aquesta va néixer l’any 1939, i va jugar a la Primera Divisió de futbol espanyol en les temporades 1950/1951 i 1993/1994. Però l’any 2011, estant a Segona B, una crisi va arrasar el club.Més notícies
Imatge d'un partit entre el Lleida Esportiu i l'Espanyol B | Lleida Esportiu

Un equip català es rebel·la contra la seva directiva

Notícia: Un equip català es rebel·la contra la seva directiva
Comparteix
Els jugadors del Lleida Esportiu han estat un minut sense jugar per protestar contra els impagaments per part del club
Notícia: Un equip català es rebel·la contra la seva directiva - Mobile
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press

Dembélé pren la decisió definitiva sobre el seu futur

Notícia: Dembélé pren la decisió definitiva sobre el seu futur
Comparteix
No només no renovarà, sinó que esperarà al juny per marxar gratuïtament
Notícia: Dembélé pren la decisió definitiva sobre el seu futur - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa