Món Esport
Un equip català es rebel·la contra la seva directiva
  • CA

Els jugadors del Lleida Esportiu han dut a terme una protesta contra la seva junta directiva en el partit d’aquest diumenge contra el Cerdanyola del Vallès. Els futbolistes de l’equip lleidatà han estat un minut sense moure’s després del xiulet inicial. Els jugadors de l’equip local han respectat aquesta acció per part del seu rival i tampoc han començat a jugar. A més, l’afició del Cerdanyola ha donat el seu suport al Lleida Esportiu aplaudint durant la protesta.

El motiu de les protestes per part dels futbolistes de l’equip lleidatà són els impagaments als jugadors i el seu cos tècnic. El diari Segre assegura que la directiva havia promès als membres del primer equip que cobrarien durant aquesta setmana, però les protestes per part del Lleida Esportiu deixen palès que aquest fet no s’ha produït.

Aquest mateix mitjà assegura que la situació econòmica del club seria tan nefasta que haurien deixat de pagar els arbitratges dels seus equips del futbol base. A més, les oficines del club van ser escorcollades per la Guàrdia Civil a començaments de temporada per un possible delicte de blanqueig de capitals, frau i falsedat de contracte.

El Lleida Esportiu ha perdut al camp del Cerdanyola del Vallès per 2 a 1 aquest diumenge, pero val a dir que els futbolistes estan mostrant un bon nivell tot i no estar rebent el seu sou. L’equip lleidatà se situà onze a Segona RFEF amb tretze punts, un per sobre del descens.

La protesta que ha protagonitzat el Lleida Esportiu no ha estat l’única del cap de setmana. Les jugadores de la Lliga Iberdrola també s’han rebel·lat contra la Federació Espanyola de Futbol per les dures sancions que ha interposat a la Reial Societat, el Vila-real i el Llevant. Tots tres equips han perdut tres punts per no lluir l’adhesiu de la federació a la seva màniga.



Més notícies
Les jugadores del Barça femení fan pinya | FC Barcelona
Protesta contra la Federació Espanyola al partit entre el Barça i el Llevant
Notícia: Protesta contra la Federació Espanyola al partit entre el Barça i el Llevant
Comparteix
Les futbolistes han protestat per les sancions que van rebre el Llevant, la Reial Societat i el Vila-real
Janne Andersson, entrenador de Suècia | Europa Press
L’entrenador de Suècia acusa Espanya de joc brut
Notícia: L’entrenador de Suècia acusa Espanya de joc brut
Comparteix
El tècnic suec ha denunciat que no han pogut utilitzar tot l'estadi on jugaran demà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa