Món Esport
L’entrenador de Suècia acusa Espanya de joc brut
  • CA

Les seleccions d’Espanya i Suècia disputen demà un partit vital per a tots dos equips. Qui guanyi tindrà assegurat el seu bitllet al Mundial 2022 i l’altre s’haurà de jugar el seu passi a la Copa del Món a la repesca. En cas d’empat, el combinat espanyol serà qui es classifiqui perquè Suècia va fer l’orni el passat dijous perdent a Geòrgia per 2 a 0.

Doncs, la polèmica ha estat present en les hores prèvies a aquest enfrontament. El seleccionador de Suècia, Janne Andersson, ha compartit la seva empipada amb la Federació Espanyola de Futbol en roda de premsa. El tècnic es mostra molt molest perquè no han pogut utilitzar tot el terreny de joc on es disputarà el partit de demà per realitzar l’entrenament d’avui. L’Espanya – Suècia es jugarà a l’estadi de La Cartuja, a Sevilla. L’entrenador de Suècia ha explicat que una de les porteries estava coberta amb unes làmpades que s’utilitzen per cuidar la gespa.

Andersson assegura que “m’ha molestat que s’hagi limitat l’espai on podem entrenar. Entenc que es cuidi la gespa. Estava perfecta, però no entenc perquè no podem utilitzar tot el terreny de joc”. El tècnic recorda que “és important estar una hora a l’estadi sense restriccions el dia abans de partit”. Janne Andersson acusa Espanya de jugar brut: “Quan no es juga net, s’ha de dir”.

La Federació Espanyola de Futbol no para de veure’s immersa en polèmiques. Aquest organisme també ha hagut de fer front a les protestes de les jugadores de la Lliga Iberdrola durant aquest cap de setmana. Els partits d’aquesta competició han comptat amb una aturada del seu joc durant els 30 segons inicials. El motiu d’aquesta acció és la indignació de les jugadores perquè es va sancionar tres equips amb la pèrdua de tres punts i una multa per no dur l’adhesiu amb el logotip de la federació a la seva màniga.



Més notícies
Les jugadores del Barça femení fan pinya | FC Barcelona
Protesta contra la Federació Espanyola al partit entre el Barça i el Llevant
Notícia: Protesta contra la Federació Espanyola al partit entre el Barça i el Llevant
Comparteix
Les futbolistes han protestat per les sancions que van rebre el Llevant, la Reial Societat i el Vila-real
Dani Alves, en arxiu | FC Barcelona
Per què Dani Alves no pot jugar fins al gener?
Notícia: Per què Dani Alves no pot jugar fins al gener?
Comparteix
El lateral s'incorporarà als entrenaments la pròxima setmana tot i no poder jugar

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Una a novembre 13, 2021 | 23:11
    Una novembre 13, 2021 | 23:11
    Los caballeros del balón
  2. Icona del comentari de: ciutadà a novembre 14, 2021 | 06:56
    ciutadà novembre 14, 2021 | 06:56
    Benvolgut; els espanyols no saben fer absolutament res jugant net.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa