Món Esport
Per què Dani Alves no pot jugar fins al gener?
  • CA

El Barça va fer oficial la incorporació de Dani Alves el passat divendres. El jugador ha signat fins a final de la present temporada, però no podrà jugar fins al mes de gener. El motiu que impedeix al brasiler vestir la samarreta blaugrana fins al pròxim any és que es va desvincular del seu antic club, el Sao Paulo, un cop ja s’havia tancat el mercat d’estiu. Quan es produeix aquest tipus de situació, el futbolista que queda lliure no pot fitxar per un altre equip fins al següent mercat. De totes maneres, el nou defensa blaugrana s’incorporarà als entrenaments del Barça la pròxima setmana tot i no poder ser inscrit.

Dani Alves va decidir trencar la seva relació contractual amb el Sao Paulo després que aquest club li deixés de pagar més de tres milions d’euros durant els dos anys que va formar part d’aquesta entitat. El lateral va decidir no presentar-se als entrenaments fins que el club li abonés tots els diners que li devia. Finalment, el Sao Paulo no va arribar a un acord amb el defensa, que va decidir marxar del club.

El nou fitxatge del Barça va jugar un total de 75 partits amb el Sao Paulo. Durant la seva estada en aquest club, va fer deu gols i va repartir catorze assistències. El Sao Paulo és el primer equip on Dani Alves no ha guanyat cap títol des que va arribar al Sevilla l’any 2003. No obstant això, el defensa es va penjar la medalla d’or als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

El lateral dret ha compartit les seves ganes de tornar a jugar amb el Barça a través d’un missatge en català i d’una publicació d’Instagram. El futbolista assegura que ha estat “cinc anys lluitant com un boig per arribar fins a aquest moment”. A més, Dani Alves ha reafirmat el seu sentiment blaugrana: “Jo sóc un més dels vostres, no sé quant durarà aquest somni, però que sigui etern mentre duri



Més notícies
Javier Tebas, president de LaLiga.
Javier Tebas critica Laporta i lloa Ansu Fati
Notícia: Javier Tebas critica Laporta i lloa Ansu Fati
Comparteix
El president de la Lliga assegura que "Ansu Fati és igual o millor jugador que Mbappé"
Dani Alves fa un petó a l'escut del Barça que hi ha a la gespa del Camp Nou | Dani Alves
Dani Alves envia un missatge en català a l’afició del Barça
Notícia: Dani Alves envia un missatge en català a l’afició del Barça
Comparteix
El brasiler ha compartit una fotografia fent un petó a l'escut del Barça que hi ha a la gespa del Camp Nou

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Una a novembre 13, 2021 | 23:15
    Una novembre 13, 2021 | 23:15
    Com t'hem trobat a faltar. Sobretot a Roma i Liverpool.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa