Món Esport
El Girona necessita la pròrroga per passar de ronda a la Copa del Rei (1-2)

El Girona tenia al davant un repte complicat. No tant pel rival, que juga tres categories per sota dels gironins, sinó per la pressió de poder quedar eliminats. A més, a Quintanar del Rey s’han trobat un ambient hostil: gespa artificial, alta intensitat dels locals i un públic que ha animat de valent. Els homes de Míchel han aconseguit avançar-se aviat mitjançant una genialitat de Rodrigo Riquelme, però no han pogut tancar el partit i han patit de valent per conservar el resultat. Un penal absurd de Ramon Terrats, ha significat l’empat dels locals. Toni Fuidias, qui ha debutat avui a la porteria gironina, ha estat, amb diferència, l’home del partit. A la pròrroga, Cristhian Stuani ha fet un golàs que ha permès la classificació final. L’uruguaià, al darrer instant, ha fallat un penal.

Primera meitat molt meritòria del Quintanar

Míchel Sánchez ha optat per donar l’oportunitat a jugadors menys habituals, tot i que ho ha compensat amb futbolistes més veterans per equilibrar l’equip. A la porteria, Toni Fuidias ha sigut l’escollit. L’exjugador del Reial Madrid, d’aquesta manera, ha debutat aquesta temporada. A la sala de màquines, Ricard Artero i Ramon Terrats han sortit d’inici, mentre en atac Míchel no ha volgut sorpreses i la referència ha estat Cristhian Stuani, acompanyat per Manu Vallejo i Rodrigo Riquelme. Precisament ha sigut el jugador cedit per l’Atlètic de Madrid qui ha marcat el primer gol del matx, amb un xut precís des de la frontal, al minut 17. El Girona ha gaudit de la possessió de la pilota, però els locals no han tirat la tovallola i Fuidias ha hagut d’intervenir en dues ocasions per evitar l’empat. Vallejo ha tingut dues bones oportunitats per fer el segon, però amb el mínim avantatge s’ha arribat al descans.

Toni Fuidias, porter del Girona FC | @gironafc
Toni Fuidias, porter del Girona FC | @gironafc

El Girona ho ha passat molt malament

A la represa, els de la província de Conca han sortit molt endollats. A la primera de canvi, Navarro ha estavellat una pilota al travesser que hauria significat l’empat. Poc després, Fuidias ha tret una mà miraculosa després d’un xut de falta. El Girona ha hagut d’igualar la intensitat local, però no ha inquietat prou la porteria de César Rozalén. Al minut 74, Ramon Terrats ha comès unes mans absurdes dins l’àrea i l’àrbitre ha xiulat penal. Antonio Megías no ha perdonat i ha posat l’1 a 1 al marcador. Lluny de tirar-se endarrere, el Quintanar ha estat a punt de culminar la remuntada, però el xut de Josua s’ha estavellat al pal. Al minut 94, Castellanos ha tingut el gol de la victòria amb un cop de cap, però la pilota ha anat al pal. Ja a la pròrroga, ha estat el de sempre, Stuani, qui al 97 ha tret les teranyines de la porteria amb un bon gol que ha significat la classificació. Els locals ho han intentat, però el físic ja no els ha permès buscar l’empat. Stuani ha fallat un penal a l’últim instant.



Més notícies
Els jugadors del Girona celebren un gol al camp de l'Elx | Girona FC
El Girona arriba a l’aturada pel Mundial amb sensacions immillorables (1-2)
Notícia: El Girona arriba a l’aturada pel Mundial amb sensacions immillorables (1-2)
Comparteix
Els catalans han derrotat l'Elx amb un partit en el qual han remuntat un gol inicial i han estat clarament superiors
Jugadors del Girona celebren el gol de David López contra l'Athletic Club | Girona FC
El millor Girona del curs passa per sobre de l’Athletic de Valverde (2-1)
Notícia: El millor Girona del curs passa per sobre de l’Athletic de Valverde (2-1)
Comparteix
Els catalans dominen els bascos de cap a peus i perdonen el que podria haver estat una golejada
L'àrbitre del Madrid-Girona, Melero López, ensenya la targeta groga a Arnau Martínez, mentre Vinicius Jr fa una protesta | Europa Press
Els plors del Madrid amb l’arbitratge després de l’empat contra el Girona
Notícia: Els plors del Madrid amb l’arbitratge després de l’empat contra el Girona
Comparteix
El club ha atribuït la culpa de la punxada a l'actuació arbitral i, mentrestant, Ancelotti i Asensio l'han criticat durament
Aleix García i Oriol Romeu, amb Rodrygo | @realmadrid
El Girona sua sang i amarga la tarda al Reial Madrid (1-1)
Notícia: El Girona sua sang i amarga la tarda al Reial Madrid (1-1)
Comparteix
Els homes de Míchel empaten al camp del líder en una demostració d'orgull i sacrifici

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Narcís a novembre 13, 2022 | 18:00
    Narcís novembre 13, 2022 | 18:00
    Som-hi, Girona ! PD : ni em feu patir així!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa