El Girona arriba a l’aturada pel Mundial amb sensacions immillorables (1-2)

El Girona de Míchel està replicant el mateix patró de temporada que el curs passat, quan va aconseguir el desitjadíssim ascens a Primera Divisió. Enguany, ja a la categoria reina del futbol estatal, els catalans han tornat a començar amb bon joc i mals resultats, s’han mantingut fidels a la idea i, a poc a poc, han anat recollint els fruits de la seva gran feina. La darrera prova d’això ha estat la victòria contra l’Elx en l’últim partit de Lliga abans de l’aturada pel Mundial de Qatar. Els gironins han estat molt superiors als alacantins i han remuntat un partit que, realment, han tingut controlat en tot moment (1-2). Són ja quatre partits consecutius sense perdre, setze punts i un bon avantatge sobre el descens i, el més important, ara Míchel té dos mesos lliures amb gairebé tota la plantilla per acabar de perfilar el seu projecte.

La crònica de l’Elx-Girona

El duel contra l’Elx només ha tingut uns minuts de descontrol gironí a l’inici, quan, tot i que Oriol Romeu ha tingut la primera ocasió clara dels visitants, els alacantins s’han avançat amb una diana de Pol Lirola. A partir del gol, el domini del Girona ha estat inqüestionable. Aleix Garcia ha enviat una pilota al pal i li han anul·lat una diana a Romeu per una falta molt polèmica a la sortida d’un córner. Finalment, el gol de l’empat ha arribat del cap d’Ivan Martín, que ha culminat d’allò més bé una jugada associativa aèria i, d’aquesta manera, encadena dos partits consecutius marcant.

A la represa, el Girona ha sortit disposat a rematar la feina i a donar-li la volta al marcador de forma definitiva. I així ha estat. Valery ha tingut la primera en sortir del túnel de vestidors, Taty Castellanos la segona i a la tercera ha anat la vençuda. El mateix davanter argentí ha rematat a plaer una bona centrada d’Arnau Martínez, que ha aprofitat a la perfecció una errada anterior de Carlos Clerc. Abans del final del partit, el Girona encara podria haver marcat més gols, ja que li han anul·lat un a Cristhian Stuani i Oriol Romeu ha enviat una pilota al travesser. L’Elx, que és virtualment equip de Segona Divisió, deixa una bona notícia per als barcelonistes, ja que Àlex Collado, cedit del Futbol Club Barcelona al conjunt alacantí, ha fet un bon partit.

Els jugadors del Girona, després de la victòria contra l'Elx | Girona FC
Els jugadors del Girona, després de la victòria contra l’Elx | Girona FC

Gerard Piqué, exjugador del Barça | FC Barcelona
El motiu pel qual Piqué ha acabat expulsat en el seu últim partit al Barça
Notícia: El motiu pel qual Piqué ha acabat expulsat en el seu últim partit al Barça