El Nàstic pica de cap i queda estabornit en acabar sense l’ascens a Segona

Després d’una bona temporada del Nàstic de Tarragona, on Raül Agné ha portat el seu equip al darrer partit per tal d’intentar pujar de nou a la Segona Divisió, han caigut a Balaidos contra un Vila-real B que ha superat els jugadors de Tarragona per dos a zero, on el filial dels de la província de Castelló tornen a pujar a la màxima divisió després d’uns quants anys. Per altra banda, els futbolistes del primer equip del Nàstic han quedat estabornits després de veure com s’han quedat a les portes de Segona Divisió, però tal com ha dit Agné, l’equip ha de tirar endavant i oblidar-se d’aquest mal resultat com més aviat millor.

Un partit que s’ha complicat més del compte

I és que els de Tarragona han intentat ser superiors al Vila-Real en quasi tots els moments del partit, és cert que a l’haver quedat pitjor classificats a la fase regular ha provocat que el Nàstic hagués de guanyartant sí com no el partit, tot i que fos a la pròrroga. No obstant això, el mini submarí groc ha estat qui ha colpejat primer a l’eliminatòria, ja que han estat més efectius de cara a porteria marcant dos gols a la segona part que han deixat als del sud de Catalunya amb molt poc temps de reacció per intentar empatar l’eliminatòria. El primer gol ha arribat cinc minuts després de començar la segona part, i el segon al temps afegit del partit. A més a més, tots dos gols han arribat després d’un parell d’errades defensives, fet que ha estat inesperat per tothom, ja que el Nàstic és l’equip que menys gols ha rebut durant la lliga regular, mostrant-se un equip sòlid en l’ascpecte defensiu.

Les paraules de l’empipada de Raül Agné contra l’àrbitre

Finalment, també cal esmentar que Raül Agné, tècnic del Nàstic de Tarragona, ha acabat el partit força empipat per les decisions arbitrals tal com ha esmentat amb les seves declaracions en roda de premsa, ja que un gol que, aparentment, ha estat mal anul·lat pels de Tarragona, ha canviat el guió d’un partit que ha liquidat el somni de pujar a Segona Divisió. “Una lliga que vol ser professional, fa riure. T’estàs jugant aquí la vida, una il·lusió, i m’agradaria saber què ha vingut a xiular aquest bon home aquí. Si vols jugar en una lliga professional, tothom ha de ser professional. Per què anul·la el gol?… Que m’ho expliqui.”, ha dit públicament Raül Agné que també ha demanat disculpes a l’afició. “Demano perdó a tota la gent que ha vingut i a Tarragona. No ha pogut ser, estem molt fotuts.” Tota l’afició somiava amb el retorn a la Segona Divisió, però, la realitat és que el Nàstic haura d’esperar com a mínim un any més per tornar-hi.

Cristhian Stuani, jugador del Girona | CD Tenerife
El Girona empata tot i merèixer més i haurà de guanyar a Tenerife (0-0)
Notícia: El Girona empata tot i merèixer més i haurà de guanyar a Tenerife (0-0)