Món Esport
La decisió final de Dembélé ja té data

En una entrevista amb Catalunya Ràdio, el president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha parlat sobre el cas d’Ousmane Dembélé. La seva renovació és un serial que s’arrossega des del principi d’aquesta temporada que ja està a punt d’acabar. Laporta ha repetit la mateixa idea de sempre: “Crec que ell voldria quedar-se, però està molt temptat per altres opcions que segurament ofereixen unes condicions que es poden considerar que són millors de les que oferim nosaltres”. Ara bé, ha recordat que hi ha una oferta de renovació del Barça sobre la taula i que el club rebrà una resposta definitiva “quan acabi la temporada”, és a dir, la setmana vinent.

Laporta es desfà en elogis cap a Dembélé

Laporta s’ha desfet en elogis cap a Ousmane Dembélé. L’ha destacat com a un individu “amb molta personalitat” i ha dit que a ell, personalment, li agrada molt. També ha explicat que “es troba a gust” al club i ha confirmat que el fitxatge del seu bon amic Pierre-Emerick Aubameyang ha estat un factor a tenir en compte perquè creixin les seves ganes de quedar-se. A més a més, ha subratllat que manté una bona relació amb Dembélé i ha insinuat que el Barça ja ha millorat la primera oferta de renovació que se li va fer per intentar-lo convèncer.

Moussa Sissoko i els representants de Dembélé

En aquest sentit, Laporta està convençut que el gran obstacle per la renovació de Dembélé són els seus representants, liderats per Moussa Sissoko. Quan ha parlat d’ells, el president del Barça ja no ha estat tan agradable. Ha considerat que els seus agents “són els qui ho controlen tot” i ha deixat entreveure que ells es mouen per interessos econòmics i que busquen el millor postor. Tot i això, Laporta ha desitjat que les ganes de quedar-se de Dembélé acabin pesant més: “Confio que el seu interès estigui en continuar al Barça”.

El serial de Dembélé amb el Barça, un dels casos de la temporada

Cal recordar que Dembélé ja va ser apartat del primer equip després de no acceptar les primeres ofertes de renovació i negar-se a sortir al mercat de fitxatges d’hivern per alliberar massa salarial i ajudar a sanejar l’economia del club. Tanmateix, l’entrenador, Xavi Hernández, el va voler recuperar i l’ha convertit en una peça fonamental del conjunt blaugrana. En cas que no pugui renovar, però, Laporta no s’ha mostrat especialment preocupat i ha defensat que “no passa res, perquè tenim opcions per reforçar la seva posició”.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
La condició de Laporta per fitxar Lewandowski
Notícia: La condició de Laporta per fitxar Lewandowski
Comparteix
El president del Barça creu que si l'economia del club se saneja, es podran fer operacions al mercat de fitxatges
Joan Laporta i Florentino Pérez, en arxiu | Europa Press
Laporta revela el sou de Mbappé al Madrid
Notícia: Laporta revela el sou de Mbappé al Madrid
Comparteix
"Mbappé està demanant quaranta o cinquanta milions d'euros nets", ha assegurat a Catalunya Ràdio
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta explica el motiu pel qual el Barça no ha pogut lluitar per la Lliga
Notícia: Laporta explica el motiu pel qual el Barça no ha pogut lluitar per la Lliga
Comparteix
El president blaugrana reconeix que han tingut poques opcions, però lamenta les lesions de les darreres jornades
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
Laporta: “Podem sanejar l’economia del Barça abans del 30 de juny”
Notícia: Laporta: “Podem sanejar l’economia del Barça abans del 30 de juny”
Comparteix
El president blaugrana revela què falta per assolir la salvació econòmica del club

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa