Món Esport
La condició de Laporta per fitxar Lewandowski

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha analitzat l’actualitat de l’equip blaugrana en una entrevista amb Catalunya Ràdio. Un dels temes més destacats ha estat el mercat de fitxatges que s’obrirà el pròxim 1 de juliol, però en el qual el Barça treballa des de fa temps. Malgrat que el màxim dirigent culer ha demanat paciència i calma per a la secretaria tècnica, ha donat alguns detalls o algunes pistes que indiquen com pot anar la finestra de traspassos estival.

Laporta parla sobre el possible fitxatge de Lewandowski

Robert Lewandowski és actualment el nom més destacat del mercat de fitxatges del Barça. A poc a poc, el club va haver d’abandonar opcions multimilionàries que eren impossibles per la situació econòmica de la institució, com la d’Erling Haaland, però el davanter polonès de trenta-tres anys del Bayern de Munic s’ha postulat com una oportunitat de mercat. Laporta no ha volgut parlar d’ell directament però sí que ha reconegut que l’entitat blaugrana podria executar una operació d’aquestes característiques. Ara bé, això dependrà d’un únic factor: sanejar abans l’economia del Barça.

Així doncs, aquesta és la gran condició que posa Laporta a poder fer aquest fitxatge. Primer sanejar i després fitxar. Així ho ha explicat: “Si aconseguim sanejar l’economia del club, i jo crec que ho aconseguirem, es podran complir les operacions que estem contemplant”. Laporta s’ha mostrat molt optimista sobre l’arquitectura financera que s’està duent a terme a l’entitat i assegura que abans del 30 de juny es poden haver executat els moviments necessaris per haver sanejat l’economia del club.

La continuïtat de Frenkie de Jong i altres noms propis

Pel que fa a altres operacions del mercat de fitxatges, ha reconegut que s’ha reunit amb el president del València, Anil Murthy, per tractar “temes que poden interessar a totes dues bandes”. A la vegada, no ha estat gens contundent respecte a la continuïtat de Frenkie de Jong al club. Ha repetit que si l’economia del club està sanejada, no caldrà “fer vendes doloroses”. Tanmateix, ha deixat aquesta decisió en mans del terreny esportiu, és a dir, de l’entrenador Xavi Hernández i els seus tècnics. La idea és que si ell el vol i el club pot salvar les finances, De Jong es podrà quedar.



Més notícies
Gerard Piqué i Joan Laporta, jugador i president del FC Barcelona | FC Barcelona
Això pensa Laporta de la vida extraesportiva de Piqué
Notícia: Això pensa Laporta de la vida extraesportiva de Piqué
Comparteix
El president del Barça es pronuncia sobre un possible conflicte d'interessos amb el jugador
Joan Laporta i Florentino Pérez, en arxiu | Europa Press
Laporta revela el sou de Mbappé al Madrid
Notícia: Laporta revela el sou de Mbappé al Madrid
Comparteix
"Mbappé està demanant quaranta o cinquanta milions d'euros nets", ha assegurat a Catalunya Ràdio
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta explica el motiu pel qual el Barça no ha pogut lluitar per la Lliga
Notícia: Laporta explica el motiu pel qual el Barça no ha pogut lluitar per la Lliga
Comparteix
El president blaugrana reconeix que han tingut poques opcions, però lamenta les lesions de les darreres jornades
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
Laporta: “Podem sanejar l’economia del Barça abans del 30 de juny”
Notícia: Laporta: “Podem sanejar l’economia del Barça abans del 30 de juny”
Comparteix
El president blaugrana revela què falta per assolir la salvació econòmica del club

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa