Món Esport
Laporta revela el sou de Mbappé al Madrid

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha estat entrevistat a Catalunya Ràdio i ha parlat de diversos temes destacables de l’actualitat. Més enllà de tractar assumptes del mateix Barça, també ha analitzat el panorama actual del món del futbol i ha donat per fet el fitxatge de Kylian Mbappé pel Reial Madrid. Això, però, no ha estat el més rellevant. Laporta, visiblement molest per les xifres que es mouen en el mercat de fitxatges europeu actualment, ha revelat el sou que rebrà l’astre francès a l’entitat merengue: “Mbappé està demanant quaranta o cinquanta milions d’euros nets, perquè està al nivell dels supertops. Això significa que el Madrid li podria arribar a pagar cada temporada fins a cent milions d’euros bruts.

El Barça no tornarà a fer moviments com el del Madrid amb Mbappé

El president del Barça ha recordat que el club blaugrana no té actualment el múscul econòmic per dur a terme operacions com aquesta, tot i que a la vegada ha celebrat que la situació financera de la institució podria quedar sanejada abans del 30 de juny. Ara bé, ha alertat que, un cop el Barça hagi recuperat l’estat econòmic d’un club del seu nivell, tampoc no es faran fitxatges d’aquestes característiques, ja que considera que això ha estat el que ha portat l’entitat culer a la ruïna: “No tornarem a entrar mai més a una dimensió de disbauxa. No parlarem de sous de quaranta o cinquanta milions d’euros nets, perquè és un greuge comparatiu amb els jugadors joves del Barça que estan cridats a ser la referència del món del futbol en un futur”.

Laporta: “Els supertops no guanyen Champions”

En aquest sentit, Laporta ha anat encara més enllà i amb una sentència ferma ha assegurat que “els supertops no guanyen Champions, ni un ni l’altre”. No només ha situat Mbappé en aquestes xifres, doncs, sinó que també ha parlat implícitament d’Erling Braut Haaland, flamant fitxatge del Manchester City del seu bon amic Pep Guardiola. Així doncs, d’això es desprèn que Laporta va quedar molest amb les negociacions que va mantenir el club amb el davanter noruec, ja que va veure que es movien xifres econòmiques desorbitades. De moment, Laporta té raó i ni Haaland ni Mbappé han aconseguit guanyar la Champions amb els seus equips, però caldrà veure què passa la temporada vinent amb el canvi de samarreta d’ambdues estrelles.



Més notícies
Kylian Mbappé, davanter del PSG | Europa Press
Mbappé no renovarà amb el PSG i fitxarà pel Madrid
Notícia: Mbappé no renovarà amb el PSG i fitxarà pel Madrid
Comparteix
Filtracions del club blanc a la premsa madrilenya confirmen el fitxatge del davanter francès
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta explica el motiu pel qual el Barça no ha pogut lluitar per la Lliga
Notícia: Laporta explica el motiu pel qual el Barça no ha pogut lluitar per la Lliga
Comparteix
El president blaugrana reconeix que han tingut poques opcions, però lamenta les lesions de les darreres jornades
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
Laporta: “Podem sanejar l’economia del Barça abans del 30 de juny”
Notícia: Laporta: “Podem sanejar l’economia del Barça abans del 30 de juny”
Comparteix
El president blaugrana revela què falta per assolir la salvació econòmica del club
Carlos Soler i José Luis Gayà, jugadors del València oferts al Barça | LaLiga
Ofereixen al Barça dos jugadors del València en una reunió d’alts càrrecs
Notícia: Ofereixen al Barça dos jugadors del València en una reunió d’alts càrrecs
Comparteix
Joan Laporta i Anil Murthy han dinat plegats a Barcelona per negociar per Carlos Soler i Gayà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa