Món Esport
Mbappé no renovarà amb el PSG i fitxarà pel Madrid

El davanter francès Kylian Mbappé no renovarà amb el seu actual equip, el París Saint-Germain (PSG), i fitxarà pel Reial Madrid. Filtracions del club blanc a la premsa madrilenya confirmen que l’acord està tancat i que no hi ha res que pugui impedir que el futbolista gal es converteixi en nou jugador merengue. Tant és així, que el diari As i el diari Marca, els dos principals periòdics esportius de la capital estatal, afirmen que en els pròxims dies Mbappé anunciarà que no continua al PSG i quan hagi passat la final de la UEFA Champions League, el dia 28 de maig, el Madrid farà oficial el seu fitxatge.

Kylian Mbappé fitxarà pel Madrid i acabarà el serial

D’aquesta manera es posarà el punt final a un serial que s’allarga des de fa anys i que es va intensificar a finals d’agost de 2021, quan el president merengue Florentino Pérez va arribar a oferir fins a 200 milions d’euros al PSG per incorporar el davanter francès. Tanmateix, el club parisenc es va negar a deixar-lo sortir i el va retenir amb l’esperança de poder-lo renovar. Els esforços des de l’entitat dirigida des de Qatar han estat innegables. A Mbappé se li han ofert quantitats multimilionàries que superen la proposta del Madrid, però no hi ha hagut res a fer.

Els esforços del PSG per renovar Mbappé no han funcionat

El PSG ha arribat a oferir una renovació d’una temporada al davanter francès, segons han informat mitjans com l’Équipe o Le Parisien, per aconseguir que disputi el Mundial de Qatar sent encara jugador seu, però aquestes negociacions tampoc no haurien arribat a bon port. D’aquesta manera, Mbappé abandonarà el PSG de forma gratuïta, ja que el seu contracte acaba el mes de juny d’aquest 2022, i fitxarà pel Madrid lliurement. Tot i això, cal destacar que el sou que rebrà a la capital estatal també serà una autèntica barbaritat. Hi ha algunes informacions que indiquen que podria arribar a cobrar fins a sis vegades més que el salari actual de Karim Benzema, qui, probablement, serà Pilota d’Or aquesta temporada.

El Madrid de la temporada vinent, un equip temible

En qualsevol cas, Florentino Pérez aconseguirà finalment un dels seus fetitxes des de fa molts anys i incorporarà un davanter que ha estat la nineta dels seus ulls des de fa temps. El Madrid conformarà un equip temible, amb una davantera molt perillosa formada per Vinícius Jr., Benzema i Mbappé. Al mig del camp, Toni Kroos, Luka Modric i Casemiro continuen rendint, amb l’ajuda de futbolistes més joves com Fede Valverde o Eduardo Camavinga. En defensa tindran centrals de la talla de David Alaba, Eder Militao i la més que probable incorporació d’Antonio Rüdiger, mentre que el seu porter, Thibaut Courtois, és el millor del món. Si el Futbol Club Barcelona no es posa les piles, poden venir anys molt foscos per als culers.



Més notícies
Kylian Mbappé, jugador del PSG, celebra un gol amb companys seus | Europa Press
El viatge de Mbappé que serà definitiu pel seu futur
Notícia: El viatge de Mbappé que serà definitiu pel seu futur
Comparteix
El davanter visita Qatar, país vinculat amb el PSG, dies abans d'anunciar la seva decisió
Kylian Mbappé, a la gala de premis de la Ligue 1 | Ligue 1
Mbappé torna a sacsejar el mercat de fitxatges amb unes noves declaracions
Notícia: Mbappé torna a sacsejar el mercat de fitxatges amb unes noves declaracions
Comparteix
El davanter del PSG ha assegurat que molt aviat anunciarà on jugarà la temporada vinent
Kylian Mbappé, amb Achraf Hakimi a Madrid | @k.mbappe
La veritat del viatge de Mbappé a Madrid i el ridícul de la premsa espanyola
Notícia: La veritat del viatge de Mbappé a Madrid i el ridícul de la premsa espanyola
Comparteix
L'estrella del PSG ha dinat a la capital estatal amb un company d'equip i no s'ha reunit amb ningú del club blanc
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Mbappé dona una nova pista sobre el seu futur
Notícia: Mbappé dona una nova pista sobre el seu futur
Comparteix
El francès viatja a Madrid dos mesos abans d'acabar contracte amb el PSG

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa