Món Esport
Mbappé dona una nova pista sobre el seu futur

El desenllaç del serial de Kylian Mbappé és cada vegada més a prop. El futbolista francès acaba el seu vigent contracte amb el Paris Saint-Germain d’aquí menys de dos mesos, i per tant en unes setmanes el món del futbol coneixerà la seva decisió. Hi ha dos grans camins possibles: que renovi amb l’entitat parisenca o que protagonitzi un dels moviments més importants i esperats de l’època contemporània en fitxar pel Reial Madrid. Avui, de fet, ha donat una pista que apunta a la segona opció. I és que el campió del món ha viatjat ni més ni menys que a Madrid.

Mbappé viatja a Madrid

Així ho ha informat la Cadena COPE. Segons les seves informacions, ha quedat amb un company del seu equip, l’exmadridista Achraf Hakimi, per dinar “en un famós restaurant”. Tot plegat és força estrany. I és que la temporada de tots dos a França encara no ha acabat. El PSG encara té dos partits per disputar a la Ligue 1. És cert que ja ha guanyat el campionat, i que per tant ja són intranscendents en termes resultadistes. També és cert que viatjar de París a Madrid no suposa gaires hores, i que encara queden cinc dies pel següent matx, contra el Montpellier.

Però no deixa de cridar l’atenció. No se sap què ha anat a fer el francès a Madrid, però tenint en compte l’interès del Reial Madrid per fitxar-lo, les coses en poden estar relacionades. Òbviament pot tractar-se només d’un viatge d’oci i no pas de feina, però seria molta casualitat. Cal recordar que Mbappé ja és lliure de negociar amb el club que vulgui, ja que, com s’ha esmentat, acaba contracte.

Després de molts estius en els quals el president dels blancs, Florentino Pérez, ha intentat convèncer els xeics qatarians que dirigeixen el campió francès amb importants ofertes econòmiques per Mbappé, el passat, el de l’any 2021, semblava el més propici perquè succeís el traspàs. Al jugador li restava només un any de contracte, i en aquestes condicions els equips normals acostumen a cedir i vendre. Però com que el PSG juga amb les seves normes econòmiques, va optar per no deixar-lo marxar.

Mbappé anunciarà la seva decisió d’aquí un mes

Ara, doncs, tenen el risc que Mbappé marxi sense deixar cap euro a la seva caixa. Això sí, també han tingut un any per convèncer el jugador. De moment ho han intentat oferint-li un contracte astronòmic. Per tant, ara és torn que el jugador es decideixi: o continuar sent el líder d’un projecte que de moment no ha aconseguit res rellevant a Europa, o aterrar a un equip que aspira a fer un doblet històric i en una lliga molt més competitiva i per jugar el partit amb més expectació al món: el clàssic.

Fa uns dies, el prestigiós mitjà de comunicació francès Le Parisien va anunciar que existeix un principi d’acord de renovació entre l’entorn del jugador i el club, però el viatge del jugador a Madrid és una pista que permet dues lectures: o que Mbappé està negociant amb el Madrid un fitxatge imminent, o que busca pressionar el PSG perquè li facin una oferta encara més important. Segons va informar el mateix Le Parisien, el davanter comunicarà la seva decisió durant la segona quinzena del mes de juny.



Més notícies
Kylian Mbappé, davanter del PSG | Europa Press
Revelen el dia que Mbappé anunciarà la seva decisió final
Notícia: Revelen el dia que Mbappé anunciarà la seva decisió final
Comparteix
Le Parisien avança que el davanter francès dirà si es queda al PSG o marxa al Madrid el mes vinent
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Anuncien un principi d’acord entre Mbappé i el PSG
Notícia: Anuncien un principi d’acord entre Mbappé i el PSG
Comparteix
Segons Le Parisien, el 'crack' francès podria finalment renovar i, per tant, rebutjar el Madrid
Leo Messi, jugador del PSG, i Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United | Europa Press
Asseguren que Messi i Cristiano poden jugar junts el curs vinent
Notícia: Asseguren que Messi i Cristiano poden jugar junts el curs vinent
Comparteix
L'exjugador anglès Paul Merson creu que "és possible" que el portuguès fitxi pel PSG
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi, el pitjor del PSG segons la premsa francesa
Notícia: Messi, el pitjor del PSG segons la premsa francesa
Comparteix
L'Équipe ha castigat la primera temporada de l'argentí en la Ligue 1

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa