Món Esport
Revelen el dia que Mbappé anunciarà la seva decisió final

El futur de Kylian Mbappé, davanter francès del París Saint-Germain, és una de les grans incògnites del mercat de fitxatges del món del futbol europeu del pròxim estiu. Mbappé acaba contracte amb el seu equip el mes de juliol i aleshores quedarà lliure per marxar gratuïtament al club que vulgui. El seu destí més probable és el Reial Madrid, ja que el seu president, Florentino Pérez, el vol incorporar a la plantilla des de fa temps. Tanmateix, el PSG està utilitzant les armes econòmiques més insospitades, amb ofertes desorbitades, per retenir-lo, així que el jugador encara s’ha de decidir. Aviat, però, sortirem de dubtes, ja que segons informa Le Parisien, que està molt vinculat a l’entorn del club i acostuma a encertar amb les seves prediccions i exclusives, Mbappé comunicarà la seva decisió durant la segona quinzena del mes de juny.

Mbappé vol esperar al final de la UEFA Nations League

Aquesta data té un motiu de ser molt clar. El dia divuit de juny es disputa la final de la UEFA Nations League, el torneig europeu de seleccions de recent creació, així que aquell dia és l’últim en què Mbappé podria estar concentrat amb França, en cas que Les bleus arribin a la darrera ronda de la competició. A partir d’aquest dia, l’astre parisenc es podrà centrar al 100% a prendre una decisió definitiva sobre el seu futur i serà aleshores quan la comunicarà. Cal tenir en compte que a partir del primer de juliol de 2022 ja no estarà vinculat contractualment al PSG, així que gairebé esgotarà la data límit a l’hora d’anunciar on jugarà la temporada vinent.

Podria existir un principi d’acord entre Mbappé i el PSG

Cal recordar que durant els darrers dies Le Parisien també ha revelat un principi d’acord entre Mbappé i el PSG per una renovació del seu contracte durant les pròximes dues temporades a canvi d’una prima de cent milions d’euros i un salari net de cinquanta milions d’euros per curs. Aquesta informació ha caigut com una autèntica bomba en el mercat de fitxatges europeu, però poca estona després d’haver-se conegut aquesta notícia, la mare del jugador, Fayza Lamari, ho ha desmentit. Pot ser que tot plegat formi part d’una estratègia de Lamari, que a la vegada és qui gestiona els drets d’imatge de Mbappé i és una persona important pel que fa a la seva representació, però el que segur que se sap després d’això és que el futur del davanter és més incert que mai.



Més notícies
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Anuncien un principi d’acord entre Mbappé i el PSG
Notícia: Anuncien un principi d’acord entre Mbappé i el PSG
Comparteix
Segons Le Parisien, el 'crack' francès podria finalment renovar i, per tant, rebutjar el Madrid
Kylian Mbappé i Mauricio Pochettino, jugador i entrenador del PSG | Europa Press
Gerro d’aigua freda de Pochettino al Madrid sobre el futur de Mbappé
Notícia: Gerro d’aigua freda de Pochettino al Madrid sobre el futur de Mbappé
Comparteix
L'entrenador ha donat el percentatge d'opcions que creu que hi ha que el francès continuï al PSG
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
El PSG, optimista amb la renovació de Mbappé
Notícia: El PSG, optimista amb la renovació de Mbappé
Comparteix
The Telegraph assegura que la reunió entre els dirigents del club francès i la mare del jugador ha estat molt positiva
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Embolic monumental sobre el futur de Kylian Mbappé
Notícia: Embolic monumental sobre el futur de Kylian Mbappé
Comparteix
Hi ha una incertesa absoluta sobre si renovarà amb el PSG o marxarà al Madrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa