Món Esport
Embolic monumental sobre el futur de Kylian Mbappé

Encara no ha acabat la temporada, tampoc no s’ha obert el mercat de fitxatges d’estiu, però el futur de Kylian Mbappé ja té captada l’atenció de tota la premsa esportiva europea. El davanter francès del París Saint-Germain (PSG), pretès pel Reial Madrid, acaba contracte el pròxim mes de juliol, així que podrà marxar lliurement a l’equip que vulgui, però el seu club encara no ha dit l’última paraula.

La mare de Mbappé es reuneix amb els propietaris del PSG

Segons explica L’Équipe, la mare de Mbappé, la persona més important pel que fa a les decisions sobre el seu futur, ha viatjat a Doha, capital de Qatar, per reunir-se amb els propietaris del PSG i escoltar l’oferta de renovació que li proposen. Des de fa temps se sap que el club renuncia a tenir-lo a la plantilla durant molts anys, però intenta a la desesperada retenir-lo durant una temporada més, com a mínim, perquè jugui el Mundial de Qatar sent futbolista del PSG.

El Madrid rebutja una petició de Kylian Mbappé

En aquest sentit, totes les informacions que arriben sobre les ofertes de l’entitat parisenca al jugador són una autèntica bogeria, molt superior al que ofereix el Reial Madrid. Aquest podria ser un argument de pes perquè acabi renovant. A més a més, la Cadena COPE ha explicat que el davanter i el seu entorn haurien demanat fins a cent milions d’euros més del que havien parlat fins ara i que el president merengue, Florentino Pérez, s’hauria plantat.

Mbappé també vol reunir-se amb Florentino Pérez

Tot això fa pensar que Mbappé es troba cada cop més a prop de signar la seva renovació amb el PSG, però per altra banda la premsa madrilenya també revela que el jugador i el seu entorn estan a punt de viatjar a Madrid per reunir-se amb el club blanc i intentar a arribar a un acord pel seu fitxatge. A hores d’ara, el més probable és que ni ell mateix sàpiga què vol fer, ja que l’opció de quedar-se durant una o dues temporades al PSG i cobrar una quantitat desorbitada de diners ha de ser molt atractiva, si bé és cert que ha dit en moltes ocasions que el seu somni és jugar al Reial Madrid.



Més notícies
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
El gest del PSG que gairebé confirma el fitxatge de Mbappé pel Madrid
Notícia: El gest del PSG que gairebé confirma el fitxatge de Mbappé pel Madrid
Comparteix
Sorprenentment, el club francès ha apartat la seva estrella de la darrera campanya publicitària
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Surt a la llum l’oferta amb la qual el PSG està seduint Mbappé
Notícia: Surt a la llum l’oferta amb la qual el PSG està seduint Mbappé
Comparteix
El club francès hauria ofert fins a 150 milions d'euros a la seva estrella per a dues temporades

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa