Món Esport
El gest del PSG que gairebé confirma el fitxatge de Mbappé pel Madrid

El futur de Kylian Mbappé és i serà el gran serial del mercat de fitxatges. El davanter francès del París Saint-Germain (PSG) no està renovant el seu contracte amb el club on juga des de 2017 i això vol dir que a partir del pròxim mes de juliol quedarà lliure per negociar de forma totalment gratuïta la incorporació a l’equip que vulgui. Malgrat que el PSG està fent grans esforços per retenir la seva estrella, la signatura de Mbappé no arriba, així que el més probable és que vulgui buscar un nou destí, el qual, amb gairebé tota la probabilitat del món serà el Reial Madrid, ja que és l’únic equip que ha mogut fitxa de forma clara pel seu fitxatge. Durant els darrers dies han anat apareixent informacions per part de la premsa francesa que indiquen uns últims intents a la desesperada del PSG per renovar l’astre parisenc, però les sensacions que transmet el club són molt diferents.

Un anunci del PSG dona pistes sobre el futur de Mbappé

El PSG ha anunciat un acord de patrocini amb l’empresa GOAT, la qual gestiona una plataforma digital des de la qual es pot comprar roba esportiva, entre altres coses. Aquest nom, GOAT, que correspon a les sigles Greatest of all time, és a dir, “Millor de tots els temps” en anglès, apareixerà a partir de la temporada vinent a la màniga esquerra de la samarreta del PSG. El club ho ha fet oficial a partir d’un vídeo que ha llançat a les xarxes socials on es poden veure cinc jugadors de l’equip, Leo Messi, Neymar Jr., Presnel Kimpembe, Marco Verratti i Achraf Hakimi, amb aquesta nova equipació. Són algunes de les grans estrelles del PSG, però el més sorprenent és que en falta una: Kylian Mbappé.

La premsa esportiva ha interpretat aquest gest com un símbol molt clar que Mbappé no serà al PSG la temporada vinent, ja que en una campanya publicitària relacionada amb la samarreta del curs 2022-2023 no apareix la seva figura. I, sempre que no hi hagi un gran daltabaix, si no juga a París, jugarà al Madrid. Ara bé, també es podria interpretar que, com que encara no ha renovat el seu contracte i no és segur que sigui al PSG l’any vinent, el club no el vulgui fer sortir a l’anunci per curar-se en salut, si bé encara podria no haver llançat la tovallola del tot.



Més notícies
Kylian Mbappé, del PSG, celebra un gol | Europa Press
La premsa francesa ja posa data a la renovació de Mbappé amb el PSG
Notícia: La premsa francesa ja posa data a la renovació de Mbappé amb el PSG
Comparteix
RMC Sport assegura que quan acabi la temporada, el pròxim mes de maig, ho anunciarà de forma oficial
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Surt a la llum l’oferta amb la qual el PSG està seduint Mbappé
Notícia: Surt a la llum l’oferta amb la qual el PSG està seduint Mbappé
Comparteix
El club francès hauria ofert fins a 150 milions d'euros a la seva estrella per a dues temporades

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa