Món Esport
La premsa francesa ja posa data a la renovació de Mbappé amb el PSG

El periodista Daniel Riolo ha assegurat al mitjà de comunicació francès RMC Sport que Kylian Mbappé anunciarà la seva renovació amb el París Saint-Germain (PSG) el pròxim mes de maig, un cop la temporada ja hagi acabat. No ha donat més detalls al respecte, ni per quants anys ho farà, ni com serà el seu contracte, ni quina quantitat de diners rebrà, però ha afirmat que “encara que no em creieu, Mbappé renovarà amb el PSG”. Malgrat que de moment només es tracta de la informació d’un periodista, es tracta d’una notícia molt significativa, ja que fins ara es donava per fet que l’astre francès marxaria al Reial Madrid al final d’aquesta temporada.

Els “nous elements” als quals apunta el mateix Mbappé

Aquesta bomba de Riolo arriba pocs dies després que Mbappé assegurés en declaracions a peu de gespa al final d’un partit que “encara no he pres la meva decisió” i que fins i tot “és possible que em quedi al PSG”. A més a més, va atribuir aquest canvi de versió a “nous elements”, els quals no han transcendit, però sí que es poden intuir.

Per una banda, Le Parisien va avançar fa poques setmanes que el PSG estava disposat a cedir tots els drets d’imatge a Mbappé per aconseguir la seva renovació. Això significa que el club deixaria d’ingressar molts diners de l’explotació de la figura del futbolista, però els propietaris qatarians de l’entitat parisenca estan disposats a tot perquè jugui el Mundial de Qatar de finals d’any sent jugador del PSG.

Macron i Al Thani s’involucren en la renovació de Mbappé pel PSG

Un dels altres “nous elements” que podria provocar la renovació de Mbappé és que, segons la premsa francesa, Emmanuel Macron, president de la República s’hauria reunit en persona amb el jugador per demanar-li que es quedi al PSG. De fet, públicament ja ha assegurat en alguna ocasió que és important tenir un futbolista francès de la seva categoria jugant a la Ligue 1. D’altra banda, Tamim bin Hamad Al Thani, emir de Qatar, també s’hauria involucrat personalment en la renovació del davanter pel club parisenc.



Més notícies
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
El madridisme entra en pànic després de les últimes declaracions de Mbappé
Notícia: El madridisme entra en pànic després de les últimes declaracions de Mbappé
Comparteix
El davanter francès del París Saint-Germain ha deixat la porta ben oberta a continuar durant un any al PSG
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
El PSG accepta una petició boja de Mbappé per poder-lo renovar
Notícia: El PSG accepta una petició boja de Mbappé per poder-lo renovar
Comparteix
El davanter francès ha demanat disposar del 100% dels seus drets d'imatge, cosa que faria perdre molts diners al club parisenc

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa