Món Esport
El PSG accepta una petició boja de Mbappé per poder-lo renovar

El París Saint-Germain (PSG) està disposat a tot per aconseguir la renovació de la seva estrella Kylian Mbappé. El jugador francès finalitza contracte el pròxim mes de juny i tindrà la possibilitat de marxar gratuïtament a l’equip que vulgui. Per tant, Mbappé té la paella pel mànec de les negociacions i ha demanat grans exigències al PSG per poder renovar. Una d’aquestes hauria estat acceptada recentment pel club francès, segons ha revelat el diari Le Parisien, que està molt vinculat a l’equip parisenc.

Aquesta consisteix a cedir a Mbappé el 100% dels seus drets d’imatge. Això suposa que tots els diners que genera la marca Mbappé anirien directament al jugador i el PSG no en veuria ni un cèntim. Es tracta d’una condició molt significativa, ja que faria perdre (o deixar de guanyar) molts diners al club francès. Això demostra que des de París (i també des de Qatar) estan disposats a fer qualsevol cosa per allargar la vinculació de la seva estrella.

Problemes per al fitxatge de Mbappé per al Reial Madrid

Segons informa la premsa madrilenya, el Reial Madrid ha d’afrontar ara un nou problema respecte a l’intent de fitxatge del jugador francès. El club blanc estava disposat a repartir els drets d’imatge de Mbappé a parts iguals entre totes dues bandes, però si el PSG està disposat a cedir-ho tot al futbolista, Florentino Pérez haurà de fer un pensament. El gran inconvenient d’això és que es perd gran part dels intangibles que suposa tenir una estrella d’aquestes característiques a l’equip i el club només es beneficiaria del seu rendiment esportiu i del prestigi que això li donaria. El serial Mbappé semblava que es trobava a prop del seu final després de la humiliació del Madrid al PSG als vuitens de final de la UEFA Champions League al Santiago Bernabéu, però els intents desesperats de l’equip parisenc per retenir-lo podrien canviar les coses o, com a mínim, complicar la vida als merengues.



Més notícies
Kylian Mbappé, davanter del PSG | Europa Press
VÍDEO | Mbappé confessa que està fart del PSG
Notícia: VÍDEO | Mbappé confessa que està fart del PSG
Comparteix
El davanter francès ho hauria dit en una conversa privada amb Paul Pogba, migcampista del Manchester United
Neymar Jr., davanter del PSG | Europa Press
La llista dels números exactes dels salaris de tots els jugadors del PSG
Notícia: La llista dels números exactes dels salaris de tots els jugadors del PSG
Comparteix
Neymar és el jugador més ben pagat, que cobra gairebé el doble que Mbappé i bastant més que Messi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa