Món Esport
VÍDEO | Mbappé confessa que està fart del PSG

Kylian Mbappé és el jugador de moda. Davant el mal moment que passen Leo Messi i Neymar Jr., els seus companys d’equip al París Saint-Germain (PSG), ell està destacant per sobre de tothom. El davanter francès va encarrilar tot sol l’eliminatòria dels vuitens de final de la UEFA Champions League contra el Reial Madrid, però entre el porter Gianluigi Donnarumma i el central Marquinhos van desaprofitar tota la feina que havia fet Mbappé per regalar una remuntada històrica als blancs. Això ha provocat una gran decepció al PSG i fins i tot una crisi que podria acabar forçant la marxa de jugadors com Ángel di María, Sergio Ramos o el mateix Neymar. En el darrer partit de la Ligue 1, els parisencs van caure golejats per tres gols a zero per part del Mònaco, així que les coses estan molt lluny de redreçar-se a la capital gal·la.

Mbappé, cada dia més a prop del Madrid

Si les informacions d’una marxa de Mbappé aquest pròxim estiu ja eren considerables pel fet que no estava renovant el seu contracte i que un dels somnis de la seva vida és anar al Madrid, aquesta situació tan nefasta del PSG l’està empenyent a un camí sense retorn als braços de Florentino Pérez, qui també el desitja des de fa temps. Aquest és el clima ideal que s’ha creat per acabar provocant la marxa del davanter francès al Santiago Bernabéu i cada vegada van apareixent més notícies que van en aquesta direcció.

J’en ai trop marré

En unes imatges que ha distribuït la mateixa selecció francesa de la concentració que està tenint lloc aquests dies per l’aturada de partits internacionals, s’ha pogut veure com Paul Pogba, també bleu i migcampista del Manchester United, pregunta a Mbappé com està. A cau d’orella, el davanter del PSG li respon j’en ai trop marré”, és a dir, “estic bastant fart”. És difícil de percebre, però diversos usuaris de les xarxes socials ho han detectat i s’han afanyat a notificar-ho. És cert que li ho diu i després riuen tots dos, però no deixa de ser significatiu i una nova pista del futur del francès.



Més notícies
Neymar Jr., davanter del PSG | Europa Press
La llista dels números exactes dels salaris de tots els jugadors del PSG
Notícia: La llista dels números exactes dels salaris de tots els jugadors del PSG
Comparteix
Neymar és el jugador més ben pagat, que cobra gairebé el doble que Mbappé i bastant més que Messi
Dembélé, durant un partit contra el PSG | Europa Press
El futur de Dembélé, cada cop més clar
Notícia: El futur de Dembélé, cada cop més clar
Comparteix
El Barça fa cas a la premsa francesa i creu que l'extrem de Vernon marxarà al París Saint-Germain

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa