Món Esport
La llista dels números exactes dels salaris de tots els jugadors del PSG

El diari esportiu francès L’Équipe ha publicat una llista amb els salaris mensuals exactes dels jugadors més ben pagats de França, on es troba, bàsicament, la totalitat gairebé íntegra de la plantilla del París Saint-Germain (PSG), amb excepcions comptades. Com ja se sabia, el futbolista més ben pagat de França és Neymar Jr. El davanter brasiler rep una mica més de quatre milions d’euros mensuals, cosa que a l’any suposa un sou de gairebé cinquanta milions d’euros. El valor està en diners bruts, així que se li hauria de descomptar la meitat, aproximadament.

Messi i Mbappé, per darrere de Neymar

El segon de la llista, cosa que també era coneguda per tothom, és l’astre argentí Leo Messi. L’exjugador del Futbol Club Barcelona rep uns 3,4 milions d’euros al mes que s’enfilen fins als quaranta milions d’euros anuals, aproximadament. Malgrat que no deixa de ser un sou molt alt, és bastant menys del que havia signat amb Josep Maria Bartomeu en la seva darrera renovació com a blaugrana. Sorprenentment, Kylian Mbappé, qui actualment és el jugador més en forma d’aquest trident, està cobrant poc més de la meitat del sou de Neymar i uns quinze milions menys que Messi a l’any. Es troba en els 2,2 milions mensuals i 26,4 milions anuals. De tota manera, no deixen de ser salaris esfereïdors que demostren l’extrema perversió en la qual es troba el món del futbol modern.

Un català entre els altres noms destacats

Pel que fa a altres noms de la llista, cal destacar que el quart més ben pagat del PSG i de França és Marquinhos, capità de l’equip, igualat amb Marco Verratti. L’exmadridista Sergio Ramos es troba en la dotzena posició, amb un total d’uns deu milions d’euros bruts anuals. A aquests sous sempre s’hi han d’afegir primes i clàusules que no es tenen en compte en aquesta llista. Cal baixar fins a la quinzena posició de la llista per trobar un jugador que no sigui del PSG. Es tracta de Wissam Ben Yedder, davanter del Mònaco. Curiosament, apareix un català a la llista. És el migcampista maresmenc Cesc Fàbregas, que també milita a les files del conjunt monegasc.



Més notícies
Dembélé, durant un partit contra el PSG | Europa Press
El futur de Dembélé, cada cop més clar
Notícia: El futur de Dembélé, cada cop més clar
Comparteix
El Barça fa cas a la premsa francesa i creu que l'extrem de Vernon marxarà al París Saint-Germain
La davantera del PSG celebra un gol | Europa Press
El PSG fulmina un davanter i li troba substitut al Barça
Notícia: El PSG fulmina un davanter i li troba substitut al Barça
Comparteix
Segons informa Le Parisien, Ángel di María no renovarà amb el club francès i quedarà lliure quan acabi la temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa