Món Esport
El PSG fulmina un davanter i li troba substitut al Barça

El París Saint-Germain (PSG) es troba immers en una greu crisi esportiva i institucional. Després de més de deu anys gastant diners a tort i a dret amb un increment molt elevat des de 2017, el club francès no ha aconseguit encara el seu objectiu principal: guanyar la UEFA Champions League. La darrera desfeta, patint una remuntada vergonyosa al Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid, ha estat la gota que ha fet vessar el got i de cara a la temporada vinent s’esperen molts canvis.

Ángel di María, la primera víctima del PSG

Segons Le Parisien, un mitjà molt pròxim a l’entorn de la directiva del PSG, la primera víctima a la davantera serà l’extrem argentí Ángel di María. El futbolista de Rosario té contracte fins a aquest mateix 2022, però amb el seu gran rendiment fins a aquest curs s’esperava que el club francès executés l’opció unilateral que té per renovar-lo. Tanmateix, Le Parisien afirma que l’entitat gal·la està molt decebuda amb el rendiment del jugador, que a més a més ja suma 34 anys, i que serà el primer a caure després de la crisi sorgida a partir de la debacle al Santiago Bernabéu.

Ousmane Dembélé, el substitut ideal

Si bé el PSG perdrà un jugador sense guanyar ni un cèntim, també busca incorporar-ne un de forma gratuïta. Aquest és, ni més ni menys, Ousmane Dembélé. El davanter francès del Futbol Club Barcelona finalitza contracte l’estiu vinent i ja se sap que no vol renovar sota les condicions que li proposa l’entitat blaugrana. Si no hi ha cap canvi de 180 graus d’última hora, marxarà el pròxim juliol i el PSG hi ha trobat un substitut ideal per a Di María. No només juga en la mateixa posició, l’extrem dret, sinó que rejoveneix de forma substancial la plantilla, ja que es porta deu anys amb l’argentí. A més a més, el rendiment de Dembélé des de l’arribada de Xavi Hernández al Barça està creixent de forma exponencial, així que el PSG podrà incorporar un futbolista molt prometedor i el podrà retenir, ja que les exigències econòmiques del francès no seran un problema per al club parisenc, segons informa el mitjà RMC Sport.



Més notícies
Sergio Ramos, jugador del PSG | Europa Press
La petició de Sergio Ramos al PSG que demostra el seu fracàs estrepitós
Notícia: La petició de Sergio Ramos al PSG que demostra el seu fracàs estrepitós
Comparteix
La premsa sevillana assegura que el defensa central andalús ha demanat tornar a casa seva per retirar-se
Joan Laporta amb Nasser Al-Khelaïfi, president del PSG, i Carles Tusquets | FC Barcelona
El Barça té una oportunitat d’or per venjar-se del PSG
Notícia: El Barça té una oportunitat d’or per venjar-se del PSG
Comparteix
El club francès hauria ofert Neymar a l'entitat blaugrana, que aquest cop li podrà tancar la porta amb tranquil·litat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa