Món Esport
El Barça té una oportunitat d’or per venjar-se del PSG

El París Saint-Germain (PSG) no és l’etern rival del Futbol Club Barcelona, però en els darrers anys sí que s’ha convertit en un equip odiat per gran part dels culers. El fitxatge de Neymar Jr. l’any 2017, pagant la clàusula de rescissió, i el de Leo Messi de l’estiu passat, aprofitant que el Barça no el va poder renovar, han estat dos elements fonamentals per encendre aquesta rivalitat recent entre ambdós conjunts. A més a més, també hi ha hagut enfrontaments directes entre els dos equips a la UEFA Champions League, entre els quals destaca la gran remuntada dels blaugranes al Camp Nou de la temporada 2016-2017 i la pallissa dels francesos de la temporada passada, també a l’estadi culer.

Un conflicte que té un clar protagonista: Neymar Jr.

Durant tots aquests anys de conflicte hi ha hagut un nom que sempre ha sobrevolat la tensió, el de Neymar Jr. El davanter brasiler, després d’abandonar el Barça per la porta de darrere, va intentar tornar a vestir de blaugrana en moltíssimes ocasions. El problema, però, és que el PSG es va negar sempre a acceptar ofertes molt suculentes de l’entitat culer i el va mantenir tancat a la seva presó d’or fins que s’hi va acabar acostumant i trobant millor. L’any passat, el club parisenc va ser capaç de renovar-lo fins a l’any 2025, amb la qual cosa va impedir nous intents de fuga.

Neymar ja no és el que era

Tanmateix, alguna cosa ha canviat aquesta temporada. Neymar ha continuat tenint problemes amb les lesions, que és quelcom que li succeeix des del mateix moment en què va arribar a França. A això se li ha sumat que ara que ja s’ha recuperat no està rendint a un bon nivell i va ser un dels grans assenyalats de la desfeta història del PSG al Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid. Això va provocar, en primera instància, una xiulada de l’afició del Parc dels Prínceps en el darrer partit de la Ligue 1, però les conseqüències podrien anar encara més enllà.

El PSG hauria ofert Neymar al Barça

Segons ha informat la premsa francesa, el PSG estaria començant a contemplar l’opció de vendre Neymar aquest mateix estiu, ja que amb el contracte encara vigent li podria treure suc econòmicament parlant. D’aquesta manera, el club gal s’hauria posat en contacte amb el mateix Barça per sondejar un possible interès en Neymar. L’entitat blaugrana, però, no té la capacitat econòmica per afrontar aquesta operació, així que tindrà l’oportunitat de poder tancar la porta als nassos del PSG per primera vegada en els darrers anys.



Més notícies
Neymar Jr., jugador del PSG | Europa Press
Enxampen Neymar disfressat a Barcelona
Notícia: Enxampen Neymar disfressat a Barcelona
Comparteix
El futbolista brasiler ha passat uns dies a la Ciutat Comtal per oblidar el mal tràngol que està vivint amb el PSG
Jugadors del PSG celebren un gol aquesta temporada, contra el Saint-Étienne | Europa Press
La crisi del PSG provocaria la sortida de dos pesos pesants
Notícia: La crisi del PSG provocaria la sortida de dos pesos pesants
Comparteix
La crispació de l'afició francesa el darrer cap de setmana pot haver estat la gota que vessa el got

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culer emprenyat. a març 15, 2022 | 18:34
    Culer emprenyat. març 15, 2022 | 18:34
    Nooooo!. Que no tornin, ni Neymar ni Messi. Se'ls poden fotre cul amunt.
  2. Icona del comentari de: Santi a març 15, 2022 | 21:51
    Santi març 15, 2022 | 21:51
    ALKHELAFI FOET EL NEYMAR PER ALLA ON T´HI CÀPIGA !!! JAJAJA... QUE DESCOJONEEEE !!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa