Món Esport
Enxampen Neymar disfressat a Barcelona

El futbolista brasiler Neymar Jr. no està passant per un bon moment. Si ja ha tingut molts problemes amb les lesions aquesta temporada, ara que ha pogut tornar l’eliminació de la UEFA Champions League del París Saint-Germain en mans del Reial Madrid ha estat la gota que ha fet vessar el got. Això s’ha acabat reflectint amb una reacció hostil i sorprenent de la seva afició, que en el darrer partit de la Ligue 1 el va xiular i escridassar per queixar-se del seu rendiment. El seu amic, Leo Messi, va passar per la mateixa situació, cosa que ha causat un gran impacte.

Neymar torna a Barcelona

Després d’aquests fets tan desagradables al Parc dels Prínceps, l’entrenador del PSG, l’argentí Mauricio Pochettino, ha donat uns dies de descans als seus futbolistes. Neymar els ha aprofitat per fer una cosa que fa sovint: tornar a la que va ser casa seva entre 2013 i 2017, Barcelona. El davanter brasiler va viure a Catalunya l’època més prolífica de la seva carrera futbolística i, probablement, també una de les més felices a nivell personal. És per això que sempre que pot, torna a la Ciutat Comtal per passar uns dies de descans i desconnexió. A més a més, el seu fill, Davi Lucca, viu a Barcelona amb la seva mare i el seu padrastre des de l’any passat, així que Neymar també aprofita per veure’l.

La disfressa de Neymar per evitar ser reconegut

Tanmateix, els barcelonins no s’han oblidat d’ell i és totalment impossible que pugui fer vida normal pels carrers de la ciutat. És per això que, quan ve, es deixa veure poc. Ara bé, hi ha vegades que no pot evitar sortir al carrer i el diari Sport ha tingut accés a les imatges de com ho ha fet en aquesta darrera ocasió. El davanter brasiler s’ha disfressat o camuflat per evitar ser reconegut i ha utilitzat tota mena de complements per fer-ho, des d’un abric fins a una gorra, unes ulleres i un collaret. El seu aspecte final, però, acaba sent tan estrambòtic que crida l’atenció de totes maneres.

Neymar Jr., amb el seu particular camuflatge a Barcelona | Diari Sport


Més notícies
Jugadors del PSG celebren un gol aquesta temporada, contra el Saint-Étienne | Europa Press
La crisi del PSG provocaria la sortida de dos pesos pesants
Notícia: La crisi del PSG provocaria la sortida de dos pesos pesants
Comparteix
La crispació de l'afició francesa el darrer cap de setmana pot haver estat la gota que vessa el got
Messi, durant el comiat amb el Barça | Europa Press
Messi hauria demanat tornar al Barça
Notícia: Messi hauria demanat tornar al Barça
Comparteix
El seu pare i representant, Jorge Messi, hauria trucat a directius del club per sondejar el seu retorn

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culer. a març 15, 2022 | 13:07
    Culer. març 15, 2022 | 13:07
    Si vol tornar a Barcelona és ben lliure de fer-ho. Però al Barça no l'hi volem .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa