Món Esport
La petició de Sergio Ramos al PSG que demostra el seu fracàs estrepitós

El defensa central andalús Sergio Ramos hauria demanat al seu actual club, el París Saint-Germain, que el deixin marxar quan acabi aquesta temporada. Segons apunta la premsa sevillana, el futbolista de Camas voldria tornar a l’equip on va debutar, el Sevilla Futbol Club, per poder-s’hi retirar. Mitjans francesos com L’Équipe o Le Parisien ja asseguraven en els darrers dies que el PSG està fart de les lesions i el rendiment ínfim de Ramos i que l’entitat parisenca considerava l’opció de desfer-se d’ell, de la mateixa manera que voldria fer amb Neymar Jr. Així doncs, es comença a esbossar el futur de l’excapità del Reial Madrid de cara al curs vinent.

El rendiment de Ramos, molt per sota del seu sou

Cal tenir en compte que Sergio Ramos és un dels jugadors més ben pagats del PSG, amb un sou de quinze milions d’euros bruts anuals. Tanmateix, el seu rendiment es troba molt lluny del que percep. Tant és així que en aquest curs en el qual ja s’ha disputat més de mitja temporada, Ramos només ha participat en cinc partits. El cert és que ho està passant francament malament amb les lesions i quan es recupera d’una, cau en una altra. Això desespera els propietaris del PSG des de ja fa molts mesos, que cada cop tenen més clar que l’única sortida possible amb Ramos és desfer-se d’ell.

Ramos té contracte fins a l’any 2023

Ramos té contracte amb el PSG fins a l’any 2023, cosa que fa que, en principi, no pugui sortir gratuïtament aquest estiu. Ara bé, tenint en compte el seu rendiment, el més probable és que, si el Sevilla el vol, el club francès el deixi marxar sense impediments o a canvi d’un pagament gairebé testimonial. Així doncs, Ramos també ha de ser conscient que si vol fitxar pel conjunt andalús, haurà de rebaixar-se considerablement el salari, ja que el Sevilla no pot pagar tants diners per un futbolista que el més probable és que no pugui jugar gaires partits. Si la intenció de Ramos és retirar-se al club on va debutar, haurà de fer un esforç econòmic.



Més notícies
Joan Laporta amb Nasser Al-Khelaïfi, president del PSG, i Carles Tusquets | FC Barcelona
El Barça té una oportunitat d’or per venjar-se del PSG
Notícia: El Barça té una oportunitat d’or per venjar-se del PSG
Comparteix
El club francès hauria ofert Neymar a l'entitat blaugrana, que aquest cop li podrà tancar la porta amb tranquil·litat
Neymar Jr., jugador del PSG | Europa Press
Enxampen Neymar disfressat a Barcelona
Notícia: Enxampen Neymar disfressat a Barcelona
Comparteix
El futbolista brasiler ha passat uns dies a la Ciutat Comtal per oblidar el mal tràngol que està vivint amb el PSG

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa