Món Esport
Gerro d’aigua freda de Pochettino al Madrid sobre el futur de Mbappé

Mauricio Pochettino ha donat un cop molt dur al Reial Madrid. El tècnic del Paris Saint-Germain ha assegurat que Kylian Mbappé, el millor jugador del món, romandrà en el seu actual equip la temporada vinent. En una roda de premsa, a l’argentí li han preguntat quin percentatge d’opcions hi ha que ell mateix i el davanter s’hi quedin. I ell ha estat molt contundent, en assegurar que ho faran.

“Hi ha un 100% d’opcions de seguir, en ambdós casos, avui”, ha declarat Pochettino, abans d’afegir, això sí, que “així és com em sento avui, és el que puc veure. No us puc dir res més: això és el que sento i el que veig. Això és futbol, i mai sabem què pot passar. Però haig de contestar la pregunta basant-me en el que sento avui. I això és el que sento”.

Kylian Mbappé, del PSG, celebra un gol | Europa Press
Kylian Mbappé, del PSG, celebra un gol | Europa Press

Per tant, si es té en compte el presagi de l’entrenador, Mbappé no només continuaria lligat al PSG. També hi renovaria. Cal recordar que el campió del món acaba el seu contracte enguany. Aquesta circumstància ja va impossibilitar el moviment cap al Madrid l’estiu passat. No acabava contracte, i els xeics qatarians no estaven disposats a deixar marxar l’atacant. Ara, però, s’afegiria la disposició del mateix a continuar-hi.

La situació pot estar canviant uns mesos després dels intents del Madrid per fitxar Mbappé

El mateix Pochettino ho ha deixat molt clar: “això és futbol”. Si fa uns mesos semblava que el peix ja estava venut, ara sembla que arriben corbes a Madrid. Podria haver-hi una sèrie de condicions que haurien convençut Mbappé per romandre en el projecte francès. Tal com ha narrat els darrers mesos Món Esport, per una banda pot pesar molt el desig de la mare del protagonista. I és que aquesta ja ha expressat públicament la seva voluntat que el seu fill es quedi a la seva ciutat natal.

A més, tal com va informar L’Équipe, Mbappé es va mostrar disposat a negociar la continuïtat en demanar, ni més ni menys, el cap de Sergio Ramos. És a dir, el francès hauria demanat a la directiva del club que fessin fora l’espanyol, per tenir més lideratge i pes en la plantilla. Però a més a més, Sky Sports va assegurar que el PSG hauria ofert fins a 150 milions d’euros a Mbappé per a les pròximes dues temporades, cosa que suposa més del doble del que el Reial Madrid ha posat sobre la taula del davanter francès.

Els rumors que apunten a l’adéu de Mauricio Pochettino

En termes del tècnic, darrerament ha transcendit en diversos mitjans francesos l’interès dels xeics qatarians en suplir la seva figura per la d’Antonio Conte, entrenador italià amb molta experiència i actualment al Tottenham Hotspurs anglès. Segons Radio Monte-Carlo (RMC), això sí, aquest ha demanat dues importants condicions: un salari de 30 milions d’euros per any i la total llibertat a l’hora de fitxar jugadors.



Més notícies
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
El PSG, optimista amb la renovació de Mbappé
Notícia: El PSG, optimista amb la renovació de Mbappé
Comparteix
The Telegraph assegura que la reunió entre els dirigents del club francès i la mare del jugador ha estat molt positiva
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
Messi, el pitjor del PSG segons la premsa francesa
Notícia: Messi, el pitjor del PSG segons la premsa francesa
Comparteix
L'Équipe ha castigat la primera temporada de l'argentí en la Ligue 1

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa