Món Esport
Asseguren que Messi i Cristiano poden jugar junts el curs vinent

És possible que Leo Messi i Cristiano Ronaldo comparteixin equip la temporada vinent. Així ho creu l’exjugador de l’Arsenal Paul Merson, i així ho ha assegurat al mitjà Sportskeeda. Segons ell, el portuguès marxarà del seu actual equip, que podria fer una renovació important l’estiu vinent, i el destí més propici, doncs, seria un Paris Saint-Germain en el qual tot fa indicar que l’argentí seguirà.

En primer lloc, cal tenir en compte la situació esmentada de l’actual club de Cristiano: el Manchester United. Els red devils estan tenint una temporada molt decebedora. L’any vinent hi aterrarà el Erik ten Hag, actual tècnic de l’Ajax i artífex dels èxits contemporanis de l’equip neerlandès. Llavors, a Mersin li “sorprendria que ten Hag volgués Ronaldo. Tractarà de reconstruir l’equip, i Cristiano té 37 anys”. Llavors, “el PSG podria anar a buscar-lo i convertir-lo en el seu substitut a curt termini de Kylian Mbappé”.

“És possible que vegem Messi i Cristiano jugant al mateix equip”

Merson, doncs, ha recomanat a l’entitat francesa la incorporació del cinc cops campió d’Europa, ja que “és un valor provat a la competició: ha marcat gols, ven samarretes… Ho ha fet tot”. I també ha fet el mateix a la inversa. És a dir, ha recomanat a Cristiano fitxar pels flamants campions de França: “La Ligue 1 és una lliga fàcil. Ronaldo podrà centrar-se en la Champions”. Per tant, “amb Messi ja al club, és possible que vegem dos dels millors jugadors de tots els temps jugant al mateix equip”.

Merson és una veu autoritzada dins del futbol. Nascut a Anglaterra l’any 1968, va jugar com a migcampista entre 1985 i 2006. Va debutar a l’Arsenal, i a partir d’allà va tenir una llarga trajectòria en el futbol anglès. De fet, va ser l’Arsenal on més temporades va jugar: un total d’onze (entre 1985 i 1987 i entre 1988 i 1997). A més, va ser internacional amb els three lions, i va participar a l’Eurocopa de 1992 i al Mundial de 1998.

Aquest no és el primer cop que es vincula el futur de Messi i Cristiano en el mateix equip. Per exemple, l’estiu passat, després del moviment de Messi al PSG i abans del de Cristiano al Manchester United, el xeic Thani bin Hamad bin Khalifa Al-Thani, germà de Tamim bin Hamad Al Thani, emir de Qatar i per tant propietari del club francès, va insinuar a les xarxes socials que Cristiano Ronaldo podia reunir-se amb Leo Messi al PSG.



Més notícies
Leo Messi, en la seva temporada de debut amb el Barça | FC Barcelona
El Barça recorda Messi en un dia assenyalat
Notícia: El Barça recorda Messi en un dia assenyalat
Comparteix
Avui fa 17 anys d'un dels moments més importants de la vida del club i del futbolista
Kylian Mbappé i Mauricio Pochettino, jugador i entrenador del PSG | Europa Press
Gerro d’aigua freda de Pochettino al Madrid sobre el futur de Mbappé
Notícia: Gerro d’aigua freda de Pochettino al Madrid sobre el futur de Mbappé
Comparteix
L'entrenador ha donat el percentatge d'opcions que creu que hi ha que el francès continuï al PSG

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa