Món Esport
Dembélé: “De 2017 a 2021 vaig perdre el temps”

Ousmane Dembélé, jugador del Futbol Club Barcelona, ha aprofitat la vigent aturada de seleccions per sincerar-se. En una entrevista amb l’emissora RMC, el francès ha explicat diversos aspectes de la seva vida inèdits. Especialment interessant és la reflexió que ha fet de l’etapa dels primers quatre anys al club blaugrana, en els quals el seu rendiment va ser excessivament irregular i el jugador va ser més notícia pel seu pèssim estat físic i les seves contínues lesions que pel seu futbol.

“Jo era jove com tots els altres. Però vaig aconseguir sortir d’aquesta situació”, ha recordat el campió del món. Això sí: “No tot és com la gent s’imaginava. Del 2017 al 2021 he perdut el temps enormement. He perdut cinc anys de la meva vida”. Cal recordar que aquells anys, amb Ernesto Valverde, Quique Setién i Ronald Koeman a la banqueta barcelonista, el jugador va esdevenir baixa en disset ocasions. Entre aquestes, els motius van ser tant lesions musculars com lesions al genoll o problemes estomacals. Tot plegat va sorgir fruit de la seva inexperiència i, alhora, com ja ha admès anteriorment, pels seus mals hàbits.

“Vaig tenir moltes lesions als isquiotibials”, ha lamentat, tot revelant que “”si no treballes, t’estancaràs. Et faràs mal, si no t’enforteixes”, em deien. Amb Koeman i Xavi, va millorar. Des d’aquell moment, no he tingut cap lesió. Creuem els dits, seguim treballant. Estic bé, em sento bé al Barcelona, tinc la confiança de tot l’equip, de tot el club i estic feliç. Ara tothom parla de futbol, és millor“.

El canvi de Dembélé amb Xavi Hernández

I és que ara, ja amb Xavi Hernández a la banqueta, el jugador està començant a anar en consonància amb el seu potencial i la seva qualitat. És sabut que s’entrena millor i pensa molt més en futbol. Això es nota en el seu físic i en la seva presa de decisions. Des que el tècnic terrassenc va aterrar a la banqueta, va aconseguir que el futbolista renovés i, alhora, aquest es va convertir en el màxim assistent del campionat de Lliga passat.

De fet, a l’entrevista, el de Vernon s’ha referit a Xavi. En clau precisament de la renovació, ha recordat “una reunió entre Xavi i jo al mes de desembre. Li vaig dir que firmaria el meu contracte”. I és que “amb la confiança de Xavi, em vaig veure obligat a quedar-me. Tinc moltes ganes que el Barça torni a guanyar la Champions League. Fa set anys que el club la va guanyar per últim cop”. Aquest missatge demostra que el jugador ha madurat i que se sent més líder que mai.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
La divertida anècdota d’Eric Garcia amb Dembélé
Notícia: La divertida anècdota d’Eric Garcia amb Dembélé
Comparteix
El català va anotar el seu primer gol com a professional, i el francès es va riure de la celebració
Ousmane Dembélé i Xavi Hernández, en arxiu | FC Barcelona
La prova definitiva que demostra que Dembélé és una persona diferent
Notícia: La prova definitiva que demostra que Dembélé és una persona diferent
Comparteix
El jugador francès ha concedit dues entrevistes consecutives, quan mai n'havia donat ni una com a blaugrana
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
Dembélé fa una cosa que no havia fet mai des que havia arribat al Barça
Notícia: Dembélé fa una cosa que no havia fet mai des que havia arribat al Barça
Comparteix
El francès ha sosrprès en atendre els mitjans de comunicació després de la seva exhibició contra la Juventus, i ha deixat frases interessants
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
Els casos que demostren que ha nascut un nou Dembélé
Notícia: Els casos que demostren que ha nascut un nou Dembélé
Comparteix
Món Esport repassa el gran canvi d'actitud que ha experimentat el davanter del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa