Món Esport
La divertida anècdota d’Eric Garcia amb Dembélé

Eric Garcia s’està consolidant com a futbolista del Futbol Club Barcelona. Després d’un primer any irregular, en la nova campanya està sent un fixe per a Xavi Hernández. El central ha disputat quatre de cinc enfrontaments en l’inici. En un d’aquests es va donar una gran notícia per a ell. I és que més enllà del seu bon rendiment defensiu, contra el Sevilla també va anotar el seu primer gol com a professional. Va servir per tancar la golejada per 0-3. I ara, ha explicat la intrahistòria.

En una entrevista al programa Tu Diràs de l’emissora RAC1, el català ha reconegut que “al principi pensava que Koundé [l’assistent] estava en fora de joc. I vaig anar cap a la banda dient bueno, he marcat gol però l’anul·larà“. Però quan vaig acabar al mig del camp i van dir que era gol vaig dir “hòstia!”. Però al principi no sabia com reaccionar. Els companys es reien de mi. Dembélé em va dir “quina celebració has fet!“.

És un divertit comentari, que evidencia el bon humor que hi ha ara mateix al vestidor de l’equip blaugrana, immers en una sèrie de resultats excel·lents i amb les novetats de les incorporacions estiuenques. Una d’aquestes va ser la de Dembélé. Si bé el francès està fent la seva sisena temporada a l’equip, oficialment es va tornar a incorporar al mateix en el mes de juliol, ja que va acabar contracte i, durant uns dies, era agent lliure.

El gran rendiment de Dembélé

El francès està en forma. En aquest inici de temporada, ha marcat un gol (contra la Reial Societat) i ha concedit quatre assistències (dues contra el Valladolid i dues contra el Viktoria Pilsen). A més, ha deixat accions de mèrit, que denoten un gran canvi d’actitud i que Xavi l’ha recuperat. I és que ell va ser qui es va negar que el club castigués el mosquit quan aquest no va renovar durant el mercat de fitxatges hivernal. A més, anècdotes com les que explica Eric Garcia també evidencien que el campió del món està més integrat que mai a la plantilla.

L’anècdota d’Eric Garcia també il·lustra el canvi que ha viscut el futbol

D’altra banda, hi ha una part de l’anècdota que és molt cridanera. Eric Garcia transmet el canvi que ha viscut el futbol. I és que actualment, els futbolistes que marquen gols ho fan sovint amb la incertesa de si pujarà al marcador. Per tant, si bé en el seu cas el català el va celebrar inicialment, hi ha ocasions en les quals els futbolistes poden tendir a no fer-ho, pensant que el gol que han fet és il·legal, i esperant que ho revisi el VAR. Abans de la instauració d’aquesta tecnologia, els àrbitres prenien les decisions de manera instantània. Podien fallar o no, però comunicaven ràpidament si el gol era legal o no.



Més notícies
Ousmane Dembélé i Xavi Hernández, en arxiu | FC Barcelona
La prova definitiva que demostra que Dembélé és una persona diferent
Notícia: La prova definitiva que demostra que Dembélé és una persona diferent
Comparteix
El jugador francès ha concedit dues entrevistes consecutives, quan mai n'havia donat ni una com a blaugrana
Raphinha i Dembélé celebren un gol | Europa Press
Excel·lent del Barça en el primer examen exigent de la temporada (0-3)
Notícia: Excel·lent del Barça en el primer examen exigent de la temporada (0-3)
Comparteix
Els blaugranes han assaltat l'Estadi Ramón Sánchez-Pizjuán i han golejat el Sevilla
Xavi Hernández, amb Robert Lewandowski | Europa Press
Les dues comparacions de Xavi que han fet furor
Notícia: Les dues comparacions de Xavi que han fet furor
Comparteix
L'entrenador del Barça ha analitzat la golejada del seu equip contra el Viktoria Pilsen a la Champions
Robert Lewandowski celebra un gol al Camp Nou contra el Viktoria Pilsen | Europa Press
El Barça retorna l’idil·li de la Champions al Camp Nou (5-1)
Notícia: El Barça retorna l’idil·li de la Champions al Camp Nou (5-1)
Comparteix
Robert Lewandowski ha estat el gran protagonista de la golejada contra el Viktoria Pilsen amb el seu primer hat-trick com a blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa