Món Esport
La prova definitiva que demostra que Dembélé és una persona diferent

Malgrat que fa menys d’un any que és a la banqueta del Futbol Club Barcelona i que encara no ha tingut temps de guanyar cap títol, Xavi Hernández sí que pot dir que ha aconseguit una cosa que semblava impossible amb els tres entrenadors que l’han precedit: convertir Ousmane Dembélé en una persona totalment diferent, responsable, centrada i compromesa. Durant els seus cinc primers anys al Barça, amb Ernesto Valverde, Quique Setién i Ronald Koeman a la banqueta, el davanter francès semblava aliè a tot el que tenia a veure amb el club i el futbol. Era molt criticat per no tenir disciplina dins i fora del terreny de joc i per prendre sempre males decisions. Durant tot aquest temps, ell mai no es va voler justificar i no se li va poder sentir la veu, més enllà del dia de la presentació i algunes declaracions a mitjans estrangers.

Ousmane Dembélé, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Ousmane Dembélé, jugador del FC Barcelona | Europa Press

Tanmateix, quan va arribar Xavi al Barça, tot va canviar. El primer que va dir l’egarenc en roda de premsa és que considerava que Dembélé podia ser el millor del món a la seva posició si se l’entrenava correctament. Va demanar la seva renovació per activa i per passiva i la va acabar obtenint quan la temporada ja havia acabat. Dembélé va respondre a aquesta confiança amb un bon rendiment sorprenent, ja que va començar a mostrar-se molt més centrat. Aquest canvi d’actitud es va veure materialitzat de forma clara quan va signar la seva renovació. A partir d’aleshores se’l va poder sentir parlar amb els mitjans del club en diverses ocasions, està sent un dels millors de l’equip en aquest inici de temporada i ara ja ha fet quelcom que era inimaginable fa pocs mesos: ha concedit dues entrevistes consecutives a mitjans esportius barcelonins.

Les declaracions més destacades d’Ousmane Dembélé en les seves dues entrevistes

Ousmane Dembélé ha parlat amb els diaris Sport i Mundo Deportivo i ha analitzat la situació actual del Barça i la seva personal. Ha confessat que els seus inicis al club blaugrana van ser “molt difícil”. Parla del seu jo d’aquella època com a “molt jove i immadur” i també explica que tots els problemes que va tenir amb les lesions no el van ajudar gens. Diu, però, que després d’haver superat els problemes físics, els quals el van torturar durant els primers tres anys, “tot va canviar i va anar millorant”. Ara, assegura, ja “gaudeix del futbol” i confirma que Xavi ha estat una peça clau en aquest sentit. Afirma que tenen “una relació molt especial” i que ara ja té clar que ha de treballar dins i fora del terreny de joc per poder triomfar en aquest esport.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del FC Barcelona | Europa Press
El Barça podria tenir un gran problema amb la ridícula clàusula de Dembélé
Notícia: El Barça podria tenir un gran problema amb la ridícula clàusula de Dembélé
Comparteix
La clàusula de 100 milions de Dembélé podria provocar cert neguit al barcelonisme
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
Dembélé fa una cosa que no havia fet mai des que havia arribat al Barça
Notícia: Dembélé fa una cosa que no havia fet mai des que havia arribat al Barça
Comparteix
El francès ha sosrprès en atendre els mitjans de comunicació després de la seva exhibició contra la Juventus, i ha deixat frases interessants
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
Els casos que demostren que ha nascut un nou Dembélé
Notícia: Els casos que demostren que ha nascut un nou Dembélé
Comparteix
Món Esport repassa el gran canvi d'actitud que ha experimentat el davanter del Barça
Ousmane Dembélé, després de renovar amb el Barça | FC Barcelona
Dembélé trenca un silenci de cinc anys i reconeix que ho ha “passat malament” al Barça
Notícia: Dembélé trenca un silenci de cinc anys i reconeix que ho ha “passat malament” al Barça
Comparteix
El davanter francès ha parlat durant l'acte on s'ha escenificat la seva renovació fins a 2024

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa