Món Esport
Dembélé fa una cosa que no havia fet mai des que havia arribat al Barça

Ousmane Dembélé, jugador del Futbol Club Barcelona, s’ha exhibit en el darrer partit amistós que el primer equip masculí blaugrana ha disputat. A la ciutat estatunidenca de Dallas i contra la Juventus, el francès ha estat l’artífex de l’empat, ja que ha marcat els dos gols de l’equip. A més, han estat dos gols preciosos. En aquest sentit, ha demostrat que està molt compromès en l’aspecte futbolístic. Però també ho ha fet en termes de lideratge. I és que un cop ha acabat el matx, ha parlat al canal de televisió oficial del club.

És quelcom inèdit. El campió del món mai no havia atès cap mitjà després d’acabar un partit. De fet, en les seves primeres cinc temporades l’afició pràcticament no l’havia sentit, ja que tampoc havia concedit una entrevista. Fa uns dies, en l’acte de la seva continuïtat, va sorprendre en expressar unes paraules en un molt bon castellà. I ara, contra la Vecchia Signora, ho ha tornat a fer.

Les declaracions de Dembélé

Concretament, al micròfon de Barça TV, Dembélé ha celebrat que “crec que l’equip està bé. Portem quatre partits de pretemporada i estem bé. La gira està sent molt difícil, amb la calor i els viatges, però hi ha bones sensacions“. Després, en matèria individual, el de Vernon ha reconegut que els dos gols “em donen molta confiança. Estic molt content”. A més, “tinc la confiança de l’entrenador, dels companys i de tot el món al Barça. I crec que la confiança és molt important per als jugadors. Estic molt content amb l’entrenador i amb l’equip, i ho donaré tot per aquest club“.

Per tant, no només és important el què -és a dir, el fet que hagi parlat-, sinó també el com. Dembélé s’ha fet home. Ha liderat el seu equip contra un dels equips més exigents del continent europeu, que donarà molta lluita a la UEFA Champions League vinent mitjançant la base que ja tenia i els reforços que està fent (com ara el de l’extrem argentí Ángel di María i el del migcampista francès Paul Pogba). A més, ha retornat a Xavi Hernández l’afecte que el terrassenc li ha transmès en múltiples ocasions de forma pública, fent-ho també a través d’un mitjà de comunicació. I, finalment, ha deixat clar que suarà la samarreta més que mai.



Més notícies
Ousmane Dembélé, durant el partit amistós contra la Juventus | FC Barcelona
Dos golassos de Dembélé no són suficients per derrotar la juventus (2-2)
Notícia: Dos golassos de Dembélé no són suficients per derrotar la juventus (2-2)
Comparteix
El Barça ha empatat el tercer partit de la gira als Estats Units, on el davanter francès Dembélé ha estat el gran protagonista
Sergiño Dest celebra un gol amb els seus companys | FC Barcelona
El gran assenyalat de l’empat del Barça contra la Juventus
Notícia: El gran assenyalat de l’empat del Barça contra la Juventus
Comparteix
El lateral dret de Sergiño Dest i Sergi Roberto ha patit per contenir els atacs de la Juventus
Jules Koundé celebra un gol contra el Barça | Europa Press
Ja hi ha acord definitiu entre el Barça i el Sevilla per Koundé
Notícia: Ja hi ha acord definitiu entre el Barça i el Sevilla per Koundé
Comparteix
El club blaugrana pagarà cinquanta milions d'euros pel fitxatge del central francès
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
Els casos que demostren que ha nascut un nou Dembélé
Notícia: Els casos que demostren que ha nascut un nou Dembélé
Comparteix
Món Esport repassa el gran canvi d'actitud que ha experimentat el davanter del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa