Món Esport
Excel·lent del Barça en el primer examen exigent de la temporada (0-3)

Amb el mercat de fitxatges finalitzat, a Xavi Hernández li ha quedat una plantilla espectacular. Tot i això, el lloc on s’ha de demostrar que l’equip funciona és al terreny de joc i sobretot en partits tan exigents com el que ha tingut el Barça contra el Sevilla a l’Estadi Ramón Sánchez-Pizjuán. Els andalusos han controlat el duel durant els primers minuts i han posat els blaugranes en problemes seriosos, però el primer gol dels culers ha canviat les coses. A partir d’aleshores, el Barça ha passat a dominar l’enfrontament amb moltíssima claredat i han acabat golejant el rival (0-3).

La crònica del Sevilla-Barça

Xavi ha apostat pel mateix onze que tants bons resultats li va donar contra el Valladolid en la darrera jornada de Lliga. Això vol dir que l’únic capità que ha jugat com a titular ha estat Sergio Busquets. Jordi Alba, Gerard Piqué i Sergi Roberto han estat suplents. El duel ha començat amb domini clar del Sevilla, tant pel que fa al joc, com la possessió, com les ocasions de gol. Marc-André Ter Stegen ha estat sensacional per aturar dues ocasions clares, una a Rakitic i una altra a En-Nesyri. Han estat aturades fantàstiques, d’aquelles a les quals ens havia acostumat abans de l’any passat. A més a més, un gol anul·lat a Lamela i un error greu d’Isco també han impedit que els andalusos s’avancessin.

El futbol és un esport injust, perquè quan el Sevilla havia fet mèrits de sobres per marcar dos o tres gols tranquil·lament, qui ha obert la llauna ha estat el Barça al minut vint. Després d’una gran recuperació de Gavi, Dembélé ha iniciat una contraatac molt ràpid amb una molt bona conducció, ha cedit la pilota a Lewandowski, el polonès l’ha picada per sobre de Bounou, Fernando l’ha tret a la línia de gol i Raphinha no ha perdonat a porteria buida en el refús. El gol li ha anat d’allò més bé al Barça, que ha aconseguit calmar el partit i començar-lo a dominar.

El Sevilla ha deixat de tenir oportunitats i els blaugranes han començat a arribar amb claredat per fer el segon. Raphinha s’hi ha tornat a apropar amb un xut llunyà ple d’intenció i Dembélé també n’ha tingut una de bona després d’una altra conducció molt interessant. El gol ha arribat al minut trenta-cinc: Koundé ha servit una centrada a l’interior de l’àrea, Lewandowski l’ha baixada amb el pit i ha batut Bounou amb una definició perfecta. Just abans del descans, Koundé i Dembélé han fregat el tercer.

Ousmane Dembélé, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Ousmane Dembélé, jugador del FC Barcelona | Europa Press

El Barça ha acabat el primer temps ofegant el Sevilla a la seva àrea i ha començat la segona part de la mateixa manera. De fet, només han hagut de passar cinc minuts per la sentència. En una centrada a l’àrea de Raphinha a la sortida d’un còrner, Koundé ha despenjat la pilota i li ha regalat el gol a Eric Garcia. Sense opcions reals de donar la volta a un partit totalment dominat pel Barça, el Sevilla no s’ha rendit, però s’ha quedat molt lluny de retallar distàncies. De fet, Lewandowski ha estat molt a prop d’aconseguir un altre doblet amb dues ocasions molt clares i Frenkie de Jong ha fregat el quart dels blaugranes amb un xut ajustat des de la frontal de l’àrea. El Barça ha guanyat tres dels quatre partits de Lliga i se situa segon a la classificació.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Punxada del City de Guardiola tot i que Haaland continua marcant gols (1-1)
Notícia: Punxada del City de Guardiola tot i que Haaland continua marcant gols (1-1)
Comparteix
El City de Guardiola empata contra l'Aston Villa de Steven Gerrard i perd dos punts molt valusos
Reinier, jugador del Girona FC | Girona FC
El Girona salva un punt amb un gol de penal a Mallorca al minut 90 (1-1)
Notícia: El Girona salva un punt amb un gol de penal a Mallorca al minut 90 (1-1)
Comparteix
El Girona empata a Mallorca amb un gol de penal al minut 90 de Samu Sáiz
Ousmane Dembélé, jugador del FC Barcelona | Europa Press
El Barça podria tenir un gran problema amb la ridícula clàusula de Dembélé
Notícia: El Barça podria tenir un gran problema amb la ridícula clàusula de Dembélé
Comparteix
La clàusula de 100 milions de Dembélé podria provocar cert neguit al barcelonisme
Joan Laporta, Mateu Alemany i Rafa Yuste, en arxiu | FC Barcelona
Tots els moviments del Barça al mercat de fitxatges
Notícia: Tots els moviments del Barça al mercat de fitxatges
Comparteix
Consulta totes les operacions d'un mercat de fitxatges històric per al club blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa