Punxada del City de Guardiola tot i que Haaland continua marcant gols (1-1)

Un dels homes de moda que està a un altíssim rendiment des de la seva arribada al Manchester City és el davanter centre noruec Erling Haaland. El futbolista ve de marcar dos ‘hat-trick’ consecutius a la Premier, el primer va ser contra el Crystal Palace on va contribuir a remuntar un partit que els de Pep Guardiola perdien per 0-2 al descans; i el segon ha estat aquest dimecres, on el City va superar per sis gols a zero al Nottingham Forest. En aquesta ocasió el rival ha estat l’Aston Villa, que ha arribat al duel amb només tres punts de quinze i en zona de descens.

La crònica de l’Aston Villa – Manchester City

Tot i la diferència de punts i la qualitat dels jugadors entre ambdós equips, el Manchester City no ha tingut un inici fàcil a diferència d’altres ocasions. I és que els de Guardiola s’han trobat amb un Aston Villa que s’ha posat a defensar bé i que ha pressionat en els moments oportuns tal com havia estudiat el tècnic Steven Gerrard, l’exjugador i llegenda del Liverpool FC. L’única oportunitat a destacar durant els primers 25 minuts ha estat una pilota a Gündogan que el migcampista alemany ha estat a punt de caçar per tal de marcar l’un a zero.

A partir dels darrers 20 minuts de la primera part, el Manchester City s’ha vist en sobtades ocasions superat per l’equip local. I és que l’Aston Villa ha disposat de l’oportunitat més clara dels primers 45 minuts de la primera part, un xut creuat del davanter anglès Ollie Watkins ha aixecat de les localitats als aficionats del Villa que s’han endut les mans al cap després que la rematada marxés, per molt poc, fora dels tres pals. Finalment, ambdós equips han marxat al descans amb un 0-0 al marcador.

Haaland ha marcat pocs minuts després de començar la segona part

Només ha trigat quatre minuts el Manchester City en marcar el primer gol de la tarda. I és que els de Pep Guardiola no han trigat a reaccionar després de la mitja part per tal de fer un pas endavant i avançar-se en el marcador. Kevin de Bruyne arribava a la línia de fons, ha centrat al segon pal i allà estava el gegant noruec Erling Haaland per continuar amb la seva ratxa golejadora, on només ha hagut de saltar i posar l’interior de la bota per marcar el seu desè gol en sis partits (0-1).

El City ha manat durant tota la segona part i De Bruyne ha enviat una falta al travesser

Amb el gol de Haaland, l‘Aston Villa s’ha vist obligat a canviar el seu esquema tàctic, fet que ha provocat que els de Guardiola trobessin més espais i, per tant, més oportunitats. La següent ocasió més clara dels de Guardiola ha estat un xut de falta del migcampista belga Kevin de Bruyne que ha impactat contra el travesser. No obstant això, res estava fet encara per l’equip del tècnic de Santpedor.

L’Aston Villa ha marcat l’empat a 15 minuts del final

Semblava que l’Aston Villa no tenia opcions, que estava pràcticament derrotat amb el repàs en joc que li estava fent el City. Però la Premier League és així, una lliga on el penúltim et pot generar un ensurt i treure’t dos punts amb només una ocasió de gol. Ramsey ha fet una molt bona conducció de pilota per banda esquerra i, quan ningú s’ho esperava, ha fet una passada en horitzontal on l’extrem Leon Bailey ha xutat un míssil teledirigit que ha travessat la línia de gol (1-1).

El City ha intentat reaccionar, però l’Aston Villa ha lluitat fins al final

Tot i la diferència de nivell entre els dos equips, l’Aston Villa ha fet un bon joc lluitant l’empat fins al final del partit per tal de sumar un punt contra un tot poderós Manchester City. Els de Guardiola ho han intentat fins al final, però les imprecisions i la manca de punteria han provocat que l’enfrontament acabés amb un empat que situa el City amb catorze punts i l’Aston Villa amb quatre.

Reinier, jugador del Girona FC | Girona FC
El Girona salva un punt amb un gol de penal a Mallorca al minut 90 (1-1)
Notícia: El Girona salva un punt amb un gol de penal a Mallorca al minut 90 (1-1)