Món Esport
Crítiques a Gerard Piqué per la seva falta de professionalitat a Mestalla

El FC Barcelona va aconseguir contra el València tres punts vitals per posar pressió al Reial Madrid al capdavant de la Lliga Santander. La victòria, però, es pot haver pagat a un preu massa alt i és que Jules Koundé i Eric Garcia es van retirar amb molèsties musculars. El central català va ser substituït per Marcos Alonso i el francès, per Gerard Piqué. Precisament aquest últim canvi, quan faltaven poc més de quinze minuts per al final del matx, va generar polèmica entre l’afició culer. I és que la lesió de Koundé va enganxar desprevingut a tothom, inclòs a Gerard Piqué, qui havia d’entrar al camp. Les càmeres van enfocar el central de La Bonanova, quan s’estava col·locant a tota velocitat les mitgetes i les canelleres per sortir al terreny de joc. Aquesta acció ha causat crítiques a les xarxes socials, acusant Piqué de “falta de professionalitat”, per no estar a punt si l’equip el necessita. No està essent la millor temporada del defensa barceloní i és que està constantment al centre de la crítica.

Piqué no s’imaginava tenir minuts

Al minut 74, i després de ser un dels millors jugadors del Barça durant el partit, si no el millor, Jules Koundé es va estirar a terra amb molèsties musculars a la zona de l’adductor. Els aficionats culers ja es posaven les mans al cap, perquè el central francès s’ha convertit en el nou líder de la defensa blaugrana. Amb Marcos Alonso ja sobre la gespa, l’únic substitut natural per jugar de central era Gerard Piqué. Al futbolista català el canvi el va enganxar per sorpresa i no estava a punt per sortir. A correcuita, es va haver de col·locar les mitgetes i les canelleres, amb l’ajuda de Sergio Busquets. El temps perdut en el canvi va encendre els ànims de Mestalla, si no estaven prou encesos ja. En tot cas, la “falta de professionalitat” de Gerard Piqué ha enfadat a un sector de l’afició blaugrana.

Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press

Pendents de saber l’abast de les molèsties d’Eric i Koundé

Les molèsties de Jules Koundé i Eric Garcia poden ser una molt mala notícia per als interessos del Barça. Xavi Hernández, en la roda de premsa posterior al partit contra el València, va mostrar-se esperançat: “Els dos han demanat el canvi per molèsties musculars, però sembla que no són lesions. Esperem que no ho siguin”. Si es confirmessin les lesions d’ambdós jugadors, l’entrenador del Barça només tindria un central disponible a la plantilla: Gerard Piqué. Tot fa indicar, però, que la recuperació d’Andreas Christensen és molt a prop. En tot cas, val més que ni Eric ni, sobretot, Koundé, tinguin res greu, perquè això significaria encarar l’últim tram de competició abans del Mundial amb una defensa de circumstàncies.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi valora amb ironia el triomf a Mestalla i fuig del resultadisme
Notícia: Xavi valora amb ironia el triomf a Mestalla i fuig del resultadisme
Comparteix
L'entrenador del Barça admet que l'equip va jugar amb "ansietat" però dona valor a la victòria i a la millora dels seus jugadors
Jules Koundé, defensa del Barça | FC Barcelona
El mur blaugrana regala una altra porteria a zero
Notícia: El mur blaugrana regala una altra porteria a zero
Comparteix
El Barça recupera la fiabilitat defensiva amb Jules Koundé com a gran referent, tot i que avui s'ha retirat lesionat
Frenkie de Jong, jugador del FC Barcelona | @FCBarcelona_cat
Lewandowski dóna els tres punts al Barça amb un gol sobre la botzina (0-1)
Notícia: Lewandowski dóna els tres punts al Barça amb un gol sobre la botzina (0-1)
Comparteix
Lewandowski ha marcat l'únic gol del partit per donar la victòria al Barça
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
El PSG té una estratègia per evitar que Leo Messi torni al Barça
Notícia: El PSG té una estratègia per evitar que Leo Messi torni al Barça
Comparteix
El jugador argentí torna a ser determinant i el club francès vol renovar-lo, com a mínim, dues temporades més

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa