Món Esport
Xavi valora amb ironia el triomf a Mestalla i fuig del resultadisme

El FC Barcelona va sumar tres punts vitals a Mestalla, davant el València. Els homes de Xavi Hernández van quallar un partit seriós en defensa, però es van mostrar massa imprecisos en atac. L’entrenador del Barça valora molt positivament la victòria i declara que “l’equip ha millorat molt”. No obstant això, admet que, mentalment, els futbolistes encara estan tocats per la prematura eliminació de la UEFA Champions League i que això es nota a l’hora de prendre decisions sobre el terreny de joc. Sobre l’agònic gol de Robert Lewandowski, el tècnic egarenc tira d’ironia: “Quan ha marcat Lewandowski, per la dinàmica que tenim, he pensat que potser ens l’anul·larien per fora de joc”. Sobre les lesions d’Eric Garcia i Jules Koundé, Xavi ha volgut tranquil·litzar els culers, pronosticant que “són molèsties fortes, esperem que no siguin lesions”. Sobre Gerard Piqué, el tècnic català ha volgut treure ferro a l’assumpte: “No teníem previst el canvi, per això li faltava posar-se les mitgetes i les canelleres. No hi ha més”.

Content pels tres punts, però sense resultadisme

“Podríem haver empatat perfectament i ara això seria un drama. No és això, el resultat fa que siguem guapos o lletjos i no és això: l’equip ha millorat molt”. Aquestes són les declaracions de Xavi Hernández a la roda de premsa posterior al duel contra el València. L’entrenador del Barça fuig una vegada més del resultadisme, reiterant que a Can Barça importa gairebé més el com que no pas el què. Xavi confia en el joc que vol imposar i reitera sovint que creu que l’equip millora cada dia una mica més. Ara bé, els blaugranes van mostrar-se ahir molt imprecisos, decidint malament a partir de tres quarts de camp. “Hem jugat amb una mica d’ansietat, ens ha afectat el tema de la Champions”, diu Xavi. En tot cas, són tres punts que donen moral a l’equip després de la desfeta europea.

Frenkie de Jong, jugador del FC Barcelona | @FCBarcelona_cat
Frenkie de Jong, jugador del FC Barcelona | @FCBarcelona_cat

Ironia amb el gol de Lewandowski i calma amb els lesionats

La banqueta del Barça esclatava d’eufòria amb el gol de Robert Lewandowski, al minut 90’+3. “Quan ha marcat Lewandowski, per la dinàmica que tenim, he pensat que potser ens l’anul·larien per fora de joc”, ha declarat amb ironia Xavi a roda de premsa. I és que els culers no han tingut sort amb les darreres actuacions arbitrals, sobretot a Europa. Pel que fa als lesionats, Xavi ha volgut ser prudent, al·legant que “tant Eric com Koundé han tingut molèsties, sembla que no són lesions. Esperem que no ho siguin”. Si ambdós defenses cauen lesionats, Gerard Piqué seria l’únic central disponible per a l’entrenador terrassenc, a falta de veure en quin punt es troba la recuperació d’Andreas Christensen.



Més notícies
Jules Koundé, defensa del Barça | FC Barcelona
El mur blaugrana regala una altra porteria a zero
Notícia: El mur blaugrana regala una altra porteria a zero
Comparteix
El Barça recupera la fiabilitat defensiva amb Jules Koundé com a gran referent, tot i que avui s'ha retirat lesionat
Frenkie de Jong, jugador del FC Barcelona | @FCBarcelona_cat
Lewandowski dóna els tres punts al Barça amb un gol sobre la botzina (0-1)
Notícia: Lewandowski dóna els tres punts al Barça amb un gol sobre la botzina (0-1)
Comparteix
Lewandowski ha marcat l'únic gol del partit per donar la victòria al Barça
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
El PSG té una estratègia per evitar que Leo Messi torni al Barça
Notícia: El PSG té una estratègia per evitar que Leo Messi torni al Barça
Comparteix
El jugador argentí torna a ser determinant i el club francès vol renovar-lo, com a mínim, dues temporades més
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
El Barça vol vendre un davanter a l’hivern i Xavi Hernández hi està d’acord
Notícia: El Barça vol vendre un davanter a l’hivern i Xavi Hernández hi està d’acord
Comparteix
Memphis Depay no entra als plans de l'entrenador blaugrana i el club veu una bona oportunitat de generar ingressos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa