Món Esport
El Barça vol vendre un davanter a l’hivern i Xavi Hernández hi està d’acord

La prematura eliminació europea del FC Barcelona a la Champions League ha trastocat la planificació econòmica i esportiva de l’entitat. Els ingressos previstos no existiran, per la qual cosa cal generar-ne de nous. El mercat d’hivern serà una nova oportunitat per als blaugranes de vendre algun dels futbolistes que no compten per a Xavi Hernández. Memphis Depay va estar a punt d’abandonar Barcelona el passat estiu, però les altes exigències econòmiques del davanter van frenar la sortida. Ara, sembla que la Juventus, que està travessant una ratxa nefasta, estaria disposada a satisfer les peticions de l’internacional neerlandès. Caldrà veure si els culers li donen la carta de llibertat o si es negocia un traspàs. En tot cas, ara falta saber la voluntat del jugador, qui no ha comptat amb gaires minuts des que Xavi està a la banqueta del Camp Nou.

De titular indiscutible a no jugar

Memphis Depay va ser el davanter centre titular del Barça la temporada passada. Petició expressa de Ronald Koeman, el neerlandès va salvar punts, però no va acabar de deixar bones sensacions. Amb l’arribada de Pierre-Emerick Aubameyang i Ferran Torres al gener, va deixar de ser la referència ofensiva de l’equip. A més, amb Xavi a la banqueta, l’ex de l’Olympique de Lió no ha tingut tanta confiança. Aquesta pèrdua de minuts s’ha vist incrementada notablement amb l’arribada de Robert Lewandowski, el passat estiu. El fitxatge del davanter polonès ha arrossegat Memphis gairebé a l’ostracisme. A més, una inoportuna lesió l’ha tingut apartat dels terrenys de jocs durant els darrers partits. L’atacant no veuria amb mals ulls una sortida, però vol la carta de llibertat, per poder negociar un bon sou amb el nou club. El Barça sembla que hi estaria disposat.

Memphis Depay, jugador del Futbol Club Barcelona, en un entrenament amb la selecció dels Països Baixos | @onsoranje
Memphis Depay, jugador del Futbol Club Barcelona | @onsoranje

La Juventus torna a pressionar

L’objectiu de la Juventus de Torí durant el passat mercat de fitxatges era Memphis Depay. El Barça va posar moltes facilitats a l’operació, oferint la carta de llibertat a l’holandès, perquè pogués negociar lliurement amb els italians les condicions del nou contracte. No obstant això, el davanter culer exigia uns set milions d’euros nets per temporada, xifra a la qual la Juventus no podia arribar. D’aquesta manera, les negociacions es van trencar i els blanc-i-negres van decidir signar l’internacional polonès Arkadiusz Milik. Cinc mesos després, les coses han canviat. La Juventus està eliminada de la Champions League i a deu punts del líder a la Serie A. La dramàtica situació del conjunt dirigit per Massimiliano Allegri ha provocat que vulguin reforçar-se durant el mercat d’hivern i Memphis Depay torna a ser un dels objectius principals.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
La Premier League vol endur-se un dels joves talents del Barça
Notícia: La Premier League vol endur-se un dels joves talents del Barça
Comparteix
Les grans actuacions d'Alejandro Balde han despertat l'interès de diversos clubs anglesos
Joan Laporta, Mateu Alemany i Rafa Yuste, en arxiu | FC Barcelona
El Barça vol fitxar una nova jove promesa del Brasil
Notícia: El Barça vol fitxar una nova jove promesa del Brasil
Comparteix
Es tracta de Vítor Roque, davanter de l'Athletico Paranaense, qui és seguit de ben a prop per la secretaria tècnica blaugrana
Eric Garcia, celebrant un gol | Europa Press
Quan i on veure el partit del Barça contra el València
Notícia: Quan i on veure el partit del Barça contra el València
Comparteix
Els homes de Xavi Hernández volen oblidar-se de la desfeta europea i sumar tres punts importants a Mestalla
Robert Lewandowski, jugador del Barça | Europa Press
Revelen les variables del contracte de Lewandowski amb el Barça
Notícia: Revelen les variables del contracte de Lewandowski amb el Barça
Comparteix
Segons el diari Bild, el club blaugrana haurà de pagar al Bayern 1'25 milions d'euros per cada curs en el qual el polonès marqui 25 gols o més, amb un pagament màxim de 5 milions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa