Món Esport
El Barça vol fitxar una nova jove promesa del Brasil

El FC Barcelona ja treballa per incoprorar nous futbolistes de cara a la temporada 2023/2024. L’últim a sumar-se a la llista és el davanter brasiler Vítor Roque, qui aquesta nit disputa la final de la Copa Libertadores sud-americana. Mateu Alemany ja va deixar clar en la seva última intervenció que el Barça buscarà fitxar jugadors a cost zero o a un preu molt baix, perquè cal garantir l’estabilitat econòmica de l’entitat. Roque acaba contracte amb l’Athletico Paranaense el juny de l’any 2027, per la qual cosa els brasilers no posaran les negociacions fàcils: demanaran entre 35 i 40 milions a qui es vulgui endur el jove davanter. No obstant això, Roque encara no és major d’edat -té 17 anys- per tant, el Barça intentarà negociar amb el Paranaense i arribar a un acord econòmic beneficiós per les dues parts.

Un davanter amb múltiples recursos

Els informes que han arribat al club sobre Vítor Roque són immillorables. Es tracta d’un davanter centre molt mòbil, àgil i ràpid i amb una alta capacitat associativa. A més, la seva gran envergadura li permet ser el guanyador de molts duels individuals. Gràcies a les seves actuacions, l’Athletico Paranaense disputa avui la final de la Copa Libertadores, a partir de les 22 h davant el Flamengo. Roque ha marcat dos gols i ha repartit dues assistències en sis partits jugats al torneig sud-americà més prestigiós. Avui buscarà aixecar el seu primer títol com a professional. És el fitxatge més car de la història del Paranaense: l’estiu passat van pagar 4,3 milions d’euros al Cruzeiro per fer-se amb els seus serveis.

La plantilla de l'Athletico Paranaense | @AthleticoPR
La plantilla de l’Athletico Paranaense | @AthleticoPR

Al gener poden arribar reforços

El mercat d’hivern és una bona oportunitat per al Barça per reforçar les posicions més ‘coixes’ de la plantilla. Les prioritats són clares: un mig centre i un lateral dret. Ara bé, no a qualsevol preu. El director de futbol del club, Mateu Alemany, ha deixat clar que les incorporacions que es duguin a terme hauran de ser a un preu molt baix o a cost zero. A més, la prematura eliminació europea ha provocat que el Barça encara s’hagi de collar més en termes econòmics. En tot cas, la possible arribada de Vítor Roque no es faria efectiva fins a l’estiu. A la carpeta de sortides, Memphis és l’únic amb cartell per ser traspassat, mentre la situació dels capitans no es resoldrà fins a final de temporada.



Més notícies
Eric Garcia, celebrant un gol | Europa Press
Quan i on veure el partit del Barça contra el València
Notícia: Quan i on veure el partit del Barça contra el València
Comparteix
Els homes de Xavi Hernández volen oblidar-se de la desfeta europea i sumar tres punts importants a Mestalla
Robert Lewandowski, jugador del Barça | Europa Press
Revelen les variables del contracte de Lewandowski amb el Barça
Notícia: Revelen les variables del contracte de Lewandowski amb el Barça
Comparteix
Segons el diari Bild, el club blaugrana haurà de pagar al Bayern 1'25 milions d'euros per cada curs en el qual el polonès marqui 25 gols o més, amb un pagament màxim de 5 milions
Xavi Hernández, amb Joan Laporta | Europa Press
Xavi justifica una de les decisions més controvertides del Barça
Notícia: Xavi justifica una de les decisions més controvertides del Barça
Comparteix
El tècnic català ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit contra el València
El primer gol del Bayern de Munic en el partit contra el Barça al Camp Nou | Europa Press
El Bayern confirma que el Barça mereix ser un equip d’Europa League (0-3)
Notícia: El Bayern confirma que el Barça mereix ser un equip d’Europa League (0-3)
Comparteix
Els blaugranes han començat el partit sabent que estaven eliminats de la Champions i els bavaresos han acabat de furgar la ferida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa