Món Esport
El PSG té una estratègia per evitar que Leo Messi torni al Barça

El contracte de Lionel Messi amb el Paris Saint-Germain finalitza el pròxim 30 de juny de 2023. La proximitat de la data ha provocat especulacions de tota mena, però sobretot s’ha parlat de la possibilitat que l’argentí tornés al Barça. No hi ha hagut apropaments ni per part del club català ni per part de l’entorn del futbolista, però l’opció continua existint. En tot cas, el PSG vol retenir l’astre de Rosario el màxim temps possible, és per això que no es conformen a renovar-lo una temporada més, sinó que en volen dues. Messi ja ha deixat clar a tothom que no pensa aclarir ni parlar del seu futur fins després del Mundial, que és la màxima prioritat per a ell.

Laporta vol vestir-lo altra vegada de blaugrana

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha deixat clar en les darreres intervencions que se sent en deute amb Leo Messi. La manera com el millor jugador de la història va abandonar el club de la seva vida, ha deixat tocats a molts culers. Entre ells al president. Ha reiterat que el jugador no va poder continuar la seva història d’amor amb el Barça per un motiu exclusivament econòmic, però això no vol dir que no es mereixi un comiat com cal. El que està per veure és si aquest adeu serà amb l’argentí tornant a vestir la samarreta del Barça. L’afició, en general, estaria encantada amb un retorn del crac argentí, però el PSG no posarà les coses senzilles.

Leo Messi celebra un gol amb el PSG | Europa Press
Leo Messi celebra un gol amb el PSG | Europa Press

El PSG el vol blindar

El contracte de Leo Messi amb el PSG era per dues temporades, amb opció a una d’addicional si ambdues parts es posaven d’acord. Les dues campanyes acabaran en finalitzar l’actual i està per veure si el futbolista vol estendre l’acord. El que sí que està clar és que els parisencs volen allargar el contracte i no només per una temporada, sinó dues. L’estratègia dels francesos és arribar a un pacte amb el davanter abans del Mundial, però el jugador ho ha descartat. No vol parlar ni prendre cap decisió abans d’anar amb la selecció. Amb 35 anys, Messi torna a estar a un nivell exultant. Amb el Mundial a tocar, s’està tornant a veure aquell jugador diferencial amb cada pilota que toca. La selecció argentina té motius per creure que poden tornar a aixecar la Copa del Món a Qatar.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
El Barça vol vendre un davanter a l’hivern i Xavi Hernández hi està d’acord
Notícia: El Barça vol vendre un davanter a l’hivern i Xavi Hernández hi està d’acord
Comparteix
Memphis Depay no entra als plans de l'entrenador blaugrana i el club veu una bona oportunitat de generar ingressos
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
La Premier League vol endur-se un dels joves talents del Barça
Notícia: La Premier League vol endur-se un dels joves talents del Barça
Comparteix
Les grans actuacions d'Alejandro Balde han despertat l'interès de diversos clubs anglesos
Joan Laporta, Mateu Alemany i Rafa Yuste, en arxiu | FC Barcelona
El Barça vol fitxar una nova jove promesa del Brasil
Notícia: El Barça vol fitxar una nova jove promesa del Brasil
Comparteix
Es tracta de Vítor Roque, davanter de l'Athletico Paranaense, qui és seguit de ben a prop per la secretaria tècnica blaugrana
Robert Lewandowski, jugador del Barça | Europa Press
Revelen les variables del contracte de Lewandowski amb el Barça
Notícia: Revelen les variables del contracte de Lewandowski amb el Barça
Comparteix
Segons el diari Bild, el club blaugrana haurà de pagar al Bayern 1'25 milions d'euros per cada curs en el qual el polonès marqui 25 gols o més, amb un pagament màxim de 5 milions

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé. a octubre 29, 2022 | 19:21
    Culé. octubre 29, 2022 | 19:21
    Doncs perfecte. Poc que l'hi volem

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa